Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Ιστορικό ρεκόρ εργαζομένων για την Porsche

Ελλάδα 17:03
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Ιστορικό ρεκόρ εργαζομένων για την Porsche

ΝΕΑ

Ιστορικό ρεκόρ εργαζομένων για την Porsche

ΝΕΑ

Οι δουλειές πάνε κάτι παραπάνω από καλά για την Porsche κάτι που φαίνεται και από το μέγεθος του εργατικού της δυναμικού. Σύμφωνα με ανακοίνωση της γερμανικής εταιρίας οι υπάλληλοί της ξεπέρασαν για πρώτη φορά στην ιστορία της τους 30.000! ΤΟΥ ΘΟΔΩΡΗ ΞΥΔΗ

Advertisement
Advertisement

Ειδικότερα, από το 2010 μέχρι σήμερα η Porsche έχει καταφέρει να υπερδιπλασιάσει το εργατικό της δυναμικό το οποίο βρίσκεται αυτή τη στιγμή στους 30.500 εργαζόμενους. Σίγουρα αυτή η αύξηση είναι αν μη τι άλλο, εντυπωσιακή και όπως όλα δείχνουν δεν θα είναι και η τελευταία για τον κατασκευαστή .

Σύμφωνα με την γερμανική εταιρία ο αριθμός αυτός θα συνεχίσει την ανοδική του πορεία και στο μέλλον, αφού μόνο για την παραγωγή και την συναρμολόγηση της νέας και πλήρως ηλεκτρικής Taycan -θα είναι διαθέσιμη στην αγορά στο τέλος του 2019- έχουν προγραμματιστεί 700 νέες προσλήψεις για το εργοστάσιο της εταιρίας στο Zuffenhausen.

porsche-work-force-640

Advertisement
Advertisement

Από ό,τι γνωρίζουμε για την Taycan η Porsche έχει προβλέψει άλλες 500 νέες θέσεις εργασίας, χωρίς να συνυπολογίζουμε τις 700 που αναφέρθηκαν και με τις πωλήσεις να αυξάνονται διαρκώς για τους Γερμανούς δεν θα μας παραξενέψει καθόλου αν ακούσουμε επιπλέον ενίσχυση του εργατικού τους δυναμικού, με στόχο την κάλυψη της ζήτησης. Όταν οι δουλειές πάνε καλά όλοι είναι ευτυχισμένοι τελικά.