Ισθμός: Σε σκασμένο λάστιχο αποδίδει ο οδηγός του βυτιοφόρου το ατύχημα
ΝΕΑ
Η πρώτη περιγραφή του 60χρονου οδηγού στις αρχές. Η Τροχαία έχει αναλάβει την προανάκριση.
Σε σκασμένο λάστιχο του βαρέως οχήματος φέρεται να απέδωσε ο οδηγός του βυτιοφόρου, το ατύχημα που είχε το βράδυ της Παρασκευής (7/6) στο ύψος του Ισθμού της Κορίνθου, με αποτέλεσμα να προκληθεί πυρκαγιά και διακοπή της κυκλοφορίας, ενώ αποφασίστηκε και η κατεδάφιση της γέφυρας.
WHAT CAR
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 60χρονος οδηγός υποστήριξε ότι πάτησε σε κάποιο αντικείμενο στο οδόστρωμα, με αποτέλεσμα να σκάσει λάστιχο και στη συνέχεια να χάσει τον έλεγχο του βυτιοφόρου.
Την προανάκριση ανέλαβε η Τροχαία. Στελέχη της αναμένεται να του πάρουν κατάθεση, γιατί ως τώρα, ο οδηγός που τραυματίστηκε ελαφρά, συνομιλούσε με την πυροσβεστική.
Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες ο οδηγός είναι ιδιώτης και όχι υπάλληλος συγκεκριμένης εταιρείας καυσίμων.
Ακολουθήστε το newsauto.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις