Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Η υπερ-λιμουζίνα της Audi, μήκους 6,3 μέτρων

Ελλάδα 11:05
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Η υπερ-λιμουζίνα της Audi, μήκους 6,3 μέτρων

ΝΕΑ

Η υπερ-λιμουζίνα της Audi, μήκους 6,3 μέτρων

ΝΕΑ

Ως απάντηση στην Mercedes-Maybach Pullman θα μπορούσε να λανσαριστεί το Α8 L Extended, όμως η Audi το δημιούργησε μετά από ειδική παραγγελία. Βασίζεται στη ναυαρχίδα της μάρκας από το Ίνγκολσταντ και απαιτήθηκε σχεδόν ένα έτος για να σχεδιαστεί και να κατασκευαστεί.

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΜΠΙΤΣΙΚΩΚΟΥ

Η μήκους 6,36 m. λιμουζίνα έχει θέσεις για 6 σε τρεις σειρές καθισμάτων και προσφέρει ανέσεις που γνωρίζουμε από τις ταινίες με θέμα το… Λας Βέγκας. Ειδικά οι δύο επιβάτες της… γαλαρίας, έχουν στη διάθεσή τους σύστημα ψυχαγωγίας με μεγάλη οθόνη και μικρό ψυγείο. Το μόνο που γνωρίζουμε για τον ιδιοκτήτη της είναι ότι έχει τη βάση του στην Ευρώπη και ότι ζήτησε πανοραμική γυάλινη οροφή 2,4 m.

Advertisement
Advertisement

Θα περιμέναμε κάποιον πιο ισχυρό κινητήρα από τον 3.0 TFSI με τους 310 PS για να μετακινήσει το βάρους 2.400 kg Audi A8. Σε συνδυασμό πάντως με το 8άρι αυτόματο tiptronic οι επιδόσεις δεν είναι πάντως άσχημες: 0-100 σε 7,1 sec και τελική 250 km/h. Από το βάρος συμπεραίνουμε ότι το συγκεκριμένο Α8 δεν είναι θωρακισμένο, οπότε ίσως δημιουργήθηκε όχι για να μετακινεί κάποιον επιχειρηματία αλλά ως όχημα προς μίσθωση.