Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

instacar: «Μπλα Φρα» όλα στη μέση

Ελλάδα 3:46
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

instacar: «Μπλα Φρα» όλα στη μέση

ΝΕΑ

instacar: «Μπλα Φρα» όλα στη μέση

ΝΕΑ

Το instacar για να γιορτάσει το Black Friday μειώνει στο μισό τις τιμές στο μηνιαίο μίσθωμα.

Advertisement
Advertisement

Η ιστορία της Black Friday ξεκίνησε κάπου στις αρχές της δεκαετίας του 1960 και εκείνη την εποχή δεν είχε καμία σχέση με ότι γνωρίζουμε σήμερα. Επειδή η Ημέρα των Ευχαριστιών στις ΗΠΑ γιορταζόταν (και γιορτάζεται) κάθε τελευταία Πέμπτη του Νοέμβρη, την επόμενη μέρα, Παρασκευή δηλαδή, όλοι οι άνθρωποι πεζοί ή με τα αυτοκίνητά τους έβγαιναν στους δρόμους ταυτόχρονα για να πραγματοποιήσουν τις δουλειές τους με αποτέλεσμα να επικρατεί τρομερός συνωστισμός. Αυτή λοιπόν η Παρασκευή ονομάστηκε Μαύρη Παρασκευή λόγω της ταλαιπωρίας.

Αργότερα, τη δεκαετία του 1980, η Black Friday είχε να κάνει με την κερδοφορία των εταιρειών. Η συγκεκριμένη ημέρα ήταν η εκκίνηση της καλής περιόδου για τις εταιρείες καθώς από την κλίμακα ισολογισμού «κόκκινο» που βρίσκονταν μέχρι εκείνη τη στιγμή, αναβαθμίζονταν στην «μαύρη» κλίμακα. Κάπως έτσι συνεχίστηκε η Black Friday.

Advertisement
Advertisement

Σήμερα η γιορτή έχει κρατήσει κάποια από τα στοιχεία του παρελθόντος, αλλά στην πραγματικότητα είναι μια γιορτή για τον καταναλωτή. Η Black Friday είναι μια πολύ καλή εποχή για να αποκτήσεις τα αγαπημένα σου πράγματα καθώς οι εταιρείες δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό προκειμένου να δημιουργήσουν ευκαιρίες που είναι πραγματικά ακαταμάχητες.

Το instacar έχει μπει για τα καλά στο κλίμα του Black Friday δημιουργώντας μια μοναδική καμπάνια για τα προϊόντα της. Η εταιρεία αποφάσισε να κόψει στη μέση όλες τις τιμές των προϊόντων μίσθωσης σε εκείνους που θα επιλέξουν να κάνουν δικό τους ένα από τα οχήματα του τεράστιου στόλου του instacar.

Advertisement

Ο τίτλος της καμπάνιας «Μπλα Φρα» δεν είναι τυχαίος καθώς το instacar έχει αποφασίσει να κόψει στη μέση τα πάντα. Πιο συγκεκριμένα η προσφορά που αφορά όλο το μήνα Νοέμβριο ενσωματώνει 50% μείωση του μηνιαίου μισθώματος για τους πρώτους τρεις μήνες του συμβολαίου και μάλιστα για όλα τα οχήματα του στόλου. Ακόμα και για το leasing μεταχειρισμένων.

Advertisement

Ο Νοέμβριος λοιπόν είναι ο καλύτερος μήνας να μπει κανείς στον μαγικό κόσμο του leasing με σύμμαχο τo instacar και την απίθανη προσφορά «Μπλα Φρα». Η ελάχιστη διάρκεια της συνδρομής είναι οι έξι μήνες, ενώ η καταβολή του Instastart γίνεται κανονικά. Φυσικά, στο πακέτο της συνδρομής η εταιρεία περιλαμβάνει κάλυψη μικτής ασφάλειας και παροχή 24ωρης οδικής βοήθειας, ενώ δεν απαιτείται προκαταβολή.

 

Advertisement

Η αντίστροφη μέτρηση έχει αρχίσει. Όλο ο Νοέμβριος είναι στη διάθεσή σας να επιλέξετε το αγαπημένο σας όχημα και να επωφεληθείτε από την μοναδική Black Friday προσφορά του instacar. Και όλα τα παραπάνω πάντα με την ασφάλεια της πιο ολοκληρωμένης εταιρείας leasing στην Ελλάδα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Το instacar αλλάζει τα δεδομένα του leasing
Το instacar μεταξύ των μεγάλων νικητών των Peak Awards 2023
instacar: Επίσημος υποστηρικτής του Περιστερίου bwin