Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

instacar: Ευέλικτο leasing, μεγάλη ποικιλία οχημάτων για κάθε προτίμηση

Ελλάδα 10:59
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

instacar: Ευέλικτο leasing, μεγάλη ποικιλία οχημάτων για κάθε προτίμηση

ΝΕΑ

instacar: Ευέλικτο leasing, μεγάλη ποικιλία οχημάτων για κάθε προτίμηση

ΝΕΑ

Το instacar έχει την πιο ολοκληρωμένη γκάμα οχημάτων στη δημοφιλή κατηγορία των προσιτών μοντέλων με πολυδιάστατο χαρακτήρα.

Advertisement
Advertisement

Έχοντας αποφασίσει τελικά ποιο θα είναι το καινούριο σου όχημα αρχίζεις να κάνεις τρομερά όνειρα για αυτά που θα μπορούσες να κάνεις μαζί του. Ο καθένας φαντάζεται ότι με το νέο του όχημα θα μπορεί να κινείται στην πόλη καθημερινά και να παρκάρει στον μικρότερο δυνατό χώρο, να έχει κατανάλωση επιπέδου scooter 125 κ.εκ. να μπορεί να ταξιδέψει αμέτρητα χιλιόμετρα και όταν φτάσει να είναι ατσαλάκωτος και φυσικά να μπορεί να γράψει τον ταχύτερο χρόνο σε πίστα Formula 1.

Όπως καταλαβαίνετε, όλα αυτά είναι λιγάκι δύσκολο να επιτευχθούν με ένα και μόνο όχημα. Υπάρχουν όμως οχήματα που τουλάχιστον μπορούν να πλησιάσουν αυτή την πολυχρηστικότητα προσφέροντας λύσεις σε ότι ζητήσει ο οδηγός. Αυτά έχουμε συνηθίσει να τα αναφέρουμε ως πασπαρτού, δηλαδή με πολλά ταλέντα σε προσιτές τιμές και με υψηλή ποιότητα κατασκευής.

Στην πλούσια γκάμα των συγκεκριμένων μοντέλων του instacar ο καθένας μπορεί να βρει «ταλαντούχα» οχήματα με χρηστικότητα επιπέδου ελβετικού σουγιά. Σε αυτήν την κατηγορία των 301 ευρώ έως 450 ευρώ (μηνιαίο μίσθωμα) το instacar έχει πολλές προτάσεις που θα καλύψουν τα πάντα χωρίς ιδιαίτερους συμβιβασμούς.

Advertisement
Advertisement

Από αυτές ξεχωρίσαμε αυτές που παρουσιάζουν το μεγαλύτερο ενδιαφέρον και που είναι άμεσα διαθέσιμες.

Για εκείνους που θέλουν θα ξοδέψουν το μεγαλύτερο μέρος των μετακινήσεών τους στην πόλη, το Fiat 500 είναι μονόδρομος. Πρόκειται το πιο στιλάτο μικρό όχημα με έντονο χαρακτήρα και πλούσια κληρονομιά. Το δυνατό του σημείο είναι οι μικρές διαστάσεις που το κάνουν ιδανικό για την πόλη, ενώ ταυτόχρονα είναι το απόλυτο lifestyle γκάτζετ χάρη στον μοναδικό του σχεδιασμό. Η μηνιαία δόση εκμίσθωσης του Fiat 500 ανέρχεται στα 300 ευρώ.

Το best seller της Renault δεν είναι άλλο από το Clio που έχουν αγαπήσει οι Ευρωπαίοι οδηγοί. Το γαλλικό supermini είναι μια από τις καλύτερες λύσεις για εκείνον που θέλει να τα κάνει όλα με στυλ και οικονομία. Ανθεκτικό, με οικονομικούς κινητήρες και μεγάλους χώρους, το Renault Clio είναι η τέλεια πρόταση για διασκεδαστική οδήγηση, ταξίδια μικρά και μεγάλα και φυσικά χρηστικότητα στην καθημερινή χρήση. Η μηνιαία τιμή εκμίσθωσης του Clio στο instacar είναι στα 320 ευρώ.

Advertisement

Ο εκπρόσωπος από τη Γερμανία που έχει το instacar την κατηγορία 301€- 450€ είναι το Volkswagen Polo. Γνήσιος εκπρόσωπος της γερμανικής σχολής, το νέο Polo είναι ένα ασφαλέστατο και πλήρως εξοπλισμένο αυτοκίνητο για όλες τις δουλειές. Το μεγάλο πορτμπαγκάζ του εξασφαλίζει το πλεονέκτημα των άνετων μικρών ή και πιο μεγάλων εξορμήσεων, ενώ οι προηγμένες τεχνολογίες στα συστήματα infotainment και υποβοήθησης της οδήγησης το φέρνουν στην κορυφή των επιλογών του σύγχρονου οδηγού. Η μηνιαία δόση για το Polo είναι στα 386 ευρώ.

Στην κατηγορία των 301€ – 450€ του instacar θα βρει κανείςκαι το MG ZS, ένα SUV που έχει προκαλέσει το ενδιαφέρον την αγοράς. Το ZS στην έκδοση Exclusive διαθέτει πλήρη εξοπλισμό και οικονομικό κινητήρα βενζίνης ο οποίος θα σας ταξιδέψει με άνεση και ασφάλεια. Οι χώροι του MG είναι άνετοι για όλη την οικογένεια, ενώ οι κόμπακτ εξωτερικές του διαστάσεις θα καλύψουν και τις αστικές ανάγκες μετακίνησης. Η μηνιαία δόση για το MG ZS είναι στα 328 ευρώ.

Advertisement

Σε κάθε περίπτωση, στο instacar θα βρείτε ακριβώς αυτό που θέλετε, στην τιμή που το θέλετε για να έχετε την ιδανική λύση σύγχρονης μετακίνησης, πάντα με την εγγύηση ποιότητας των υπηρεσιών του instacar.