Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Infinity QX Inspiration concept: Το πρώτο πλήρως ηλεκτρικό

Ελλάδα 1:29
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Infinity QX Inspiration concept: Το πρώτο πλήρως ηλεκτρικό

ΝΕΑ

Infinity QX Inspiration concept: Το πρώτο πλήρως ηλεκτρικό

ΝΕΑ

Περίπου μία εβδομάδα απομένει για την έναρξη του Σαλονιού στο Detroit των Η.Π.Α. και η Infinity αποφάσισε να προχωρήσει νωρίτερα στην παρουσίαση του νέου της πρωτότυπου QX Inspiration που αποτελεί προπομπό του πρώτου ηλεκτρικού μοντέλου της εταιρίας. ΤΟΥ ΘΟΔΩΡΗ ΞΥΔΗ

Advertisement
Advertisement

Το QX Inspiration concept δείχνει σύμφωνα με την Infinity τα σχέδια που μας επιφυλάσσει η εταιρία όσον αφορά στα υψηλής απόδοσης ηλεκτρικά αυτοκίνητα που θέλει να παρουσιάσει. Οι άνθρωποι της Infinity θέλουν να συνδυάσουν τις νέες τεχνολογίες, με το ιαπωνικό “DNA” και μια νέα σχεδιαστική γλώσσα, για μια νέα εποχή για την ιαπωνική εταιρία.

Σύμφωνα με την Infinity η σχεδίαση της νέας πλατφόρμας για ηλεκτρικά οχήματα έδωσε τη δυνατότητα στους ανθρώπους της να σχεδιάσουν ένα ιδιαίτερα ευρύχωρο εσωτερικό που θυμίζει σαλόνι με τα υλικά αλλά και την τεχνοτροπία να προέρχεται από την ιαπωνική παράδοση.

INFINITI_QX_Inspiration-2

Advertisement
Advertisement

Φωτογραφία από το εσωτερικό δεν υπάρχει προς το παρόν διαθέσιμη με την Infinity να μην δίνει στη δημοσιότητα ούτε κάποια στοιχεία που να αφορούν τα τεχνικά χαρακτηριστικά του πρωτότυπου QX Inspiration.

“Το QX Inspiration είναι η αρχή μιας νέας εποχής για την Infinity και μια απεικόνιση του πού θέλουμε να πάμε με την μάρκα. Η νέα τεχνολογία μας έδωσε την ευκαιρία να εξελίξουμε την σχεδιαστική μας φιλοσοφία – και το νέο όχημα επικοινωνεί την δύναμη που βρίσκεται στον πυρήνα μας”, αναφέρει στην ανακοίνωσή της η εταιρία.