ΝΕΑ

Είναι αυτός ο τροχός του Clio RS Trophy;

Ελλάδα 12:33
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Είναι αυτός ο τροχός του Clio RS Trophy;

ΝΕΑ

Είναι αυτός ο τροχός του Clio RS Trophy;

ΝΕΑ

Τα στελέχη του μάρκετινγκ υποστηρίζουν ότι αν γίνεται «θόρυβος» γύρω από την καμπάνια που οργανώνουν, τότε ο στόχος έχει επιτευχθεί. Στην περίπτωση του νέου μοντέλου της Renault Sport – το οποίο θα αποκαλυφθεί στις αρχές Μαρτίου στη Γενεύη – ο «θόρυβος» δυναμώνει μέρα με τη μέρα. Οι Γάλλοι ανήρτησαν σε facebook και twitter την πρώτη φωτογραφία του αυτοκινήτου.

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΜΠΙΤΣΙΚΩΚΟΥ (twitter.com/bitsi74)

Σε αυτή απεικονίζεται ο τροχός με τα αρχικά «RS» στο κέντρο του, ενώ κάτω δεξιά εμφανίζεται η λέξη «Trophy». Στις 19 Φεβρουαρίου σας είχαμε γράψει ότι τις περισσότερες πιθανότητες συμπληρώνει το Clio RS Trophy, η πιο ακραία έκδοση του hot σουπερμίνι της Renault. Οι φήμες από τη Γαλλία αναφέρουν ότι θα εφοδιάζεται με το γνωστό 1.6 turbo, με την ισχύ να ανεβαίνει από τα 200 σε περίπου 220 PS. Μην ξεχνάμε ότι στο Nissan Juke Nismo RS ο ίδιος κινητήρας αποδίδει 218 PS.

Πιθανόν, ο κινητήρας θα συνδυάζεται με 6άρι μηχανικό κιβώτιο, ενώ θα τοποθετηθεί διαφορικό περιορισμένης ολίσθησης αλλά και ισχυρότερα φρένα. Οπτικά, το Clio Trophy θα διαφοροποιείται από το… απλό RS χάρη σε νέο body kit, τροχούς μεγαλύτερης διαμέτρου αλλά και σπορ καθίσματα στο εσωτερικό του.

Advertisement
Advertisement

Μείνετε συντονισμένοι στο NewsAuto.gr καθώς σύντομα θα γίνουν γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες.