Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Είναι αυτή η νέα 3άρα της ΒΜW;

Ελλάδα 0:21
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Είναι αυτή η νέα 3άρα της ΒΜW;

ΝΕΑ

Είναι αυτή η νέα 3άρα της ΒΜW;

ΝΕΑ

Mία φωτογραφία που μας έρχεται από την Κίνα ίσως να αποκαλύπτει και την τελική μορφή της νέας Σειράς 3 της BMW.

Advertisement
Advertisement

Η BMW βρίσκεται αυτή την εποχή σε πλήρη ανάπτυξη των ηλεκτρικών της σχεδίων, με πολλά και ενδιαφέροντα νέα μοντέλα. Όμως υπάρχουν και οι παραδοσιακές “αξίες” της μάρκας, δηλαδή η 3άρα, η οποία βρίσκεται στο στάδιο της προετοιμασίας για να εμφανιστεί μία ανανεωμένη έκδοση.

Στην φωτογραφία που τραβήχτηκε στην Κίνα βλέπουμε ένα αυτοκίνητο της γερμανικής εταιρίας που θα μπορούσε να δίνει μία πρώτη γεύση από τη νέα Σειρά 3. Η συγκεκριμένη εικόνα, σύμφωνα με τις πρώτες ενδείξεις, αφορά ένα παρεμφερές μοντέλο της εταιρίας για την κινέζικη αγορά, το οποίο θα διαθέτει μιας κάποιας μορφής ηλεκτροκίνηση.

Το αυτοκίνητο αυτό, το οποίο πιθανότατα να ονομάζεται i3 στην Κίνα, θα αφορά μάλλον μία ηλεκτρική έκδοση του σεντάν της BMW. Αλλά παράλληλα είναι πολύ πιθανό να μας δίνει και μια πρώτη γεύση από την ανανεωμένη συμβατική 3άρα που θα κυκλοφορήσει και στις υπόλοιπες αγορές του κόσμου.

Advertisement
Advertisement

Το ενδιαφέρον για τους φίλους της εταιρίας είναι ότι από ότι βλέπουμε η νέα 3άρα δεν ακολουθεί την τάση με την μεγάλη και αμφιλεγόμενη μάσκα, αλλά προτιμά τις πιο απλές και κλασικές γραμμές της μάρκας. Στην εικόνα βλέπουμε την γρίλια να είναι κλειστή, καθώς μάλλον πρόκειται για ηλεκτρικό μοντέλο, κάτι που προφανώς θα αλλάξει στα αυτοκίνητα με κινητήρες εσωτερικής καύσης.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη CocheSpias (@cochespias)

Advertisement

Αν όντως είναι μια πρώτη ένδειξη για τη νέα Σειρά 3, βλέπουμε ότι η μάσκα έχει ενσωματώσει πιο έντονες γραμμές, με πιο εμφανείς ακμές και γωνίες, που εκσυγχρονίζουν την ήδη όμορφη και αρκετά ισορροπημένη 3άρα που βρίσκεται στην αγορά.

Advertisement

Όσο για το όνομα, το i3 δεν θα ανήκει πλέον στο μικρό ηλεκτρικό μοντέλο της εταιρίας, αν και προς το παρόν αυτό το όνομα θα αφορά μόνο την αγορά της Κίνας, όπου το συγκεκριμένο μοντέλο θα βρεθεί απέναντι στο Tesla 3. Η μικρή ηλεκτρική ΒΜW, αυτή που θα αντικαταστήσει το επαναστατικό i3, θα ονομάζεται μάλλον iX1 και θα κυκλοφορήσει μέσα στα επόμενα δύο χρόνια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Αυτό είναι το CE 04, το πρώτο ηλεκτρικό σκούτερ της BMW (+video)
Πως σας φαίνεται η νέα BMW Σειρά 7 με αυτό το look;
BMW i4 eDrive40 & i4 M50: Πρώτη επαφή στην Ελλάδα (+video)