Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Είναι αυτή η Alfa Romeo Giulia Sportwagon;

Ελλάδα 9:21
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Είναι αυτή η Alfa Romeo Giulia Sportwagon;

ΝΕΑ

Είναι αυτή η Alfa Romeo Giulia Sportwagon;

ΝΕΑ

H ιταλική εταιρεία πρόκειται να λανσάρει το Φθινόπωρο του 2017 την στέισον βάγκον έκδοση της νέας Giulia. Σήμερα κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο μια εικόνα που κατά πάσα πιθανότητα μας δείχνει το πίσω μέρος του αυτοκινήτου.

Advertisement
Advertisement

Επιμέλεια: Κώστας Φούζας

Είναι γνωστό ότι η Alfa Romeo ετοιμάζει την πιο πρακτική έκδοση της νέας Giulia, με την οποία θα συμπληρωθεί η γκάμα του μοντέλου. Πρόκειται για την έκδοση Sportwagon για την οποία έχουμε δει αρκετές κατασκοπευτικές εικόνες. Η συγκεκριμένη μας δείχνει-πιθανότατα- το πίσω μέρος του αυτοκινήτου παραγωγής.

Από αυτά που μπορούμε να διακρίνουμε, φαίνεται ότι η αναδίπλωση των πίσω καθισμάτων γίνεται σε ποσοστό 60:40, ενώ αν λάβουμε υπόψη τις δύο απολήξεις της εξάτμισης και τον μεγάλο διαχύτη, σίγουρα πρόκειται για κάποια γρήγορη έκδοση του μοντέλου.

Advertisement
Advertisement

Από τις πληροφορίες που έχουμε στη διάθεσή μας προκύπτει ότι  η γκάμα των κινητήρων θα παραμείνει ίδια με τη σεντάν έκδοση, με μοτέρ από 2,0 λίτρα και απόδοση έως 510 ίππους για την κορυφαία έκδοση Quadrifoglio (θα αποτελέσει το πιο σπορ στέισον στην ιστορία της Alfa Romeo).