Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

ΥΜΕ: Οι εκπαιδευτές οδήγησης φταίνε που δεν γίνονται εξετάσεις!

Ελλάδα 1:55
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

ΥΜΕ: Οι εκπαιδευτές οδήγησης φταίνε που δεν γίνονται εξετάσεις!

ΝΕΑ

ΥΜΕ: Οι εκπαιδευτές οδήγησης φταίνε που δεν γίνονται εξετάσεις!

ΝΕΑ

Το υπουργείο Μεταφορών κάνει λόγο για παρακώλυση των εξετάσεων για μικροπολιτικούς, και όχι μόνο, λόγους…

Advertisement
Advertisement

Στους εκπαιδευτές οδήγησης ρίχνει τώρα τις ευθύνες το υπουργείο Μεταφορών για τη μη διεξαγωγή των εξετάσεων για τους υποψήφιους οδηγούς και μάλιστα τους αποκαλεί ως υπερασπιστές του «Χτες» και του συστήματος αδιαφάνειας!

Ειδικότερα η ανακοίνωση του υπουργείου Μεταφορών αναφέρει χαρακτηριστικά ότι: «Την ώρα που σταδιακά ξεκινούν οι πρακτικές εξετάσεις για την απόκτηση διπλώματος οδήγησης με βάση το πρώτο μεταβατικό στάδιο του νέου Νόμου 4599/2019, η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εκπαιδευτών Οδήγησης (ΠΟΕΟ) για άλλη μία φορά αποδεικνύει ότι κάνει τα πάντα όλο αυτό το διάστημα για να εμποδίσει τους εκπαιδευτές να προχωρήσουν σε προγραμματισμό εξετάσεων και παρεμβαίνει με ανύπαρκτα επιχειρήματα «περί εργατικής νομοθεσίας» (επισυνάπτονται σχετικές επιστολές ενδεικτικά).

Advertisement
Advertisement

Είναι άλλη μία προσπάθεια παρακώλυσης των εξετάσεων για μικροπολιτικούς, και όχι μόνο, λόγους.

Ο Πρόεδρος της ΠΟΕΟ, που όλοι πια γνωρίζουν ως γνωστό στέλεχος συγκεκριμένου πολιτικού χώρου, και η ηγεσία της ομοσπονδίας πρέπει να απολογηθούν στους εκπαιδευτές για την παρακώλυση του έργου τους και στους πολίτες για την ταλαιπωρία που υφίστανται.

Η ηγεσία της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εκπαιδευτών Οδήγησης πρέπει να απολογηθεί στους εκπαιδευτές, γιατί τους οδηγεί στην ανεργία και εδώ και 2 μήνες με κάθε τρόπο παρακωλύει τις εξετάσεις.

Advertisement

Καλούμε όλους τους «υγιείς» εκπαιδευτές που θέλουν να κάνουν τη δουλειά τους να προσέλθουν για προγραμματισμό εξετάσεων στις αρμόδιες Δ/νσεις των Περιφερειών.

Το νέο σύστημα είναι σε ισχύ και εφαρμόζεται παρά τις αντίθετες ρητορείες των υπερασπιστών του «Χτες» και του συστήματος αδιαφάνειας.»

Advertisement