Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Ηλεκτρικό SUV από τη Subaru

Ελλάδα 4:00
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Ηλεκτρικό SUV από τη Subaru

ΝΕΑ

Ηλεκτρικό SUV από τη Subaru

ΝΕΑ

Σε συνεργασία με την Toyota, η Subaru ετοιμάζει ένα ηλεκτρικό SUV που σύμφωνα με κάποιες πληροφορίες, θα ονομάζεται Evoltis.

Advertisement
Advertisement

Η Subaru στην Ιαπωνία, κατέθεσε πριν από δύο χρόνια αίτηση για να κατοχυρώσει το όνομα “Evoltis” το οποίο λέγεται πως θα χρησιμοποιηθεί στο νέο της ηλεκτρικό SUV. Το μοντέλο που έχει εξελιχθεί από κοινού με την Toyota, κάτι που σημαίνει πως θα πρέπει να περιμένουμε και ένα αντίστοιχο μοντέλο και από εκείνη. Ωστόσο, καμία από τις δύο εταιρείες δεν έχουν κάνει κάποια επιβεβαίωση για την πρόθεσή τους να παρουσιάσουν ηλεκτρικό SUV, στην κατηγορία μάλιστα που η Toyota έχει το υβριδικό C-HR, του οποίου οι πωλήσεις είναι αρκετά καλές.

Advertisement
Advertisement

Από την άλλη, η πρόθεση της Subaru να λανσάρει το νέο μοντέλο με το όνομα Evoltis, πρέπει να θεωρείται δεδομένη, ακόμα και αν αφορά κάποιο τελείως διαφορετικό μοντέλο, αναλόγως και της περιοχής στην οποία θα διατεθεί. Με άλλα λόγια, μπορεί το Evoltis να είναι ένα ηλεκτρικό SUV για την Ευρώπη ή την Αμερική, αλλά για την αγορά της Ασίας να είναι κάποιο συμβατικό μοντέλο. Σε ένα τεχνολογικό συνέδριο που πραγματοποιήθηκε τον Ιανουάριο, η Subaru παρουσίασε το πρωτότυπο των φωτογραφιών, που σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες που το αφορούσαν, δεν πρόκειται να παρουσιαστεί νωρίτερα από το 2024. Το πρωτότυπο αυτό μοιάζει να «κουμπώνει» με το όνομα, αν και πρέπει να σημειώσουμε πως «απέχει» τόσο πολύ από την επίσημη παρουσίασή του ως μοντέλο παραγωγής, που το τελικό προϊόν μπορεί να είναι αρκετά διαφορετικό σε σχεδίαση.