Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Ηλεκτρικό SsangYong Korando το 2020

Ελλάδα 18:05
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Ηλεκτρικό SsangYong Korando το 2020

ΝΕΑ

Ηλεκτρικό SsangYong Korando το 2020

ΝΕΑ

Με προοπτική κυκλοφορίας και στην Ευρωπαϊκή αγορά, η SsangYong ετοιμάζει αντεπίθεση με νέα γενιά Korando που θα έχει και ηλεκτρική έκδοση.

Advertisement
Advertisement

 

Λίγο πριν το επίσημο ντεμπούτο του νέου μοντέλου που θα γίνει στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης, η SsangYong έδωσε στη δημοσιότητα εικόνες και πληροφορίες για το νέο Korando. Αυτό που αξίζει να κρατήσουμε είναι πως η Κορεάτικη εταιρεία ετοιμάζει δυναμική επανεμφάνιση στην Ευρώπη, με πλήρη γκάμα για το μοντέλο της, στην οποία το 2020 θα ενταχθεί και μια ηλεκτρική έκδοση. Μια από τις σημαντικότερες αναβαθμίσεις που εμφανίζει το νέο μοντέλο, έχει να κάνει με τη σχεδίαση της καμπίνας και του εσωτερικού του συνολικά. Από την πρώτη εικόνα αυτό που βλέπουμε είναι μια απόλυτα σύγχρονη αισθητική, με αρκετά μεγάλες δόσεις τεχνολογίας που θα βάλουν το μοντέλο για τα καλά μέσα στην καρδιά του ανταγωνισμού, έτσι όπως θέλει η SsangYong.

Advertisement
Advertisement

Το πιο σύγχρονο χαρακτηριστικό είναι ο ψηφιακός πίνακας οργάνων που αποτελείται από μια οθόνη 10,25 ιντσών, με την οποία έρχεται να ταιριάξει ιδιαίτερα η κεντρική οθόνη στη μέση του ταμπλό, που έχει διαγώνιο 9 ιντσών και μέσω της οποίας ελέγχονται όλες οι λειτουργίες του συστήματος ψυχαγωγίας. Με μήκος 4.410 χιλ. πλάτος 1.830 χιλ και ύψος 1.675 χιλ., το νέο Korando θα «πέσει» απευθείας στα βαθιά του ανταγωνισμού, μια και θα βρεθεί στην καρδιά της κατηγορίας C-SUV- εκεί που ο ανταγωνισμός είναι ιδιαίτερα δύσκολος να αντιμετωπιστεί. Οι κινητήρες με τους οποίους θα διατεθεί σε πρώτη φάση στην Ευρώπη το νέο Korando, είναι 1,5 λίτρων turbo βενζίνης και 1,6 λίτρων diesel. Το 2020 θα διατεθεί και σε ηλεκτρική έκδοση.