Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Ηλεκτρικό πατίνι από τη Mercedes

Ελλάδα 0:48
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ηλεκτρικό πατίνι από τη Mercedes

ΝΕΑ

Ηλεκτρικό πατίνι από τη Mercedes

ΝΕΑ

Η Mercedes σε συνεργασία με την ελβετική κατασκευάστρια εταιρεία πατινιών, Micro, θα λανσάρουν το 2020 ένα ηλεκτρικό πατίνι.

Advertisement
Advertisement

Η Mercedes έχει αποκαλύψει εδώ και αρκετό καιρό την ηλεκτρική οικογένεια των αυτοκινήτων της με την ονομασία EQ. Τώρα, η γερμανική μάρκα εισέρχεται για πρώτη φορά στο “στρατόπεδο” των ηλεκτρικών πατινιών. Στην Έκθεση Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης, η Daimler ανέφερε ότι πρόσφατα επιτράπηκε η χρήση των e-scooters στους γερμανικούς δρόμους και γι’αυτό το τμήμα της Mercedes EQ συνεργάστηκε με την Micro για την κατασκευή ενός ξεχωριστού ηλεκτρικού πατινιού.

Ο εκπρόσωπος της Daimler δεν αποκάλυψε κανένα χαρακτηριστικό του επερχόμενου e-Scooter που αναμένεται να κυκλοφορήσει μέσα στο 2020. Μάλιστα δεν υπάρχει καμία φωτογραφία, που να δείχνει ολόκληρο το πατίνι, ωστόσο δεν αποκλείεται να φέρει στοιχεία από τα δύο γνώριμα μοντέλα της Micro, Suspension και Merlin. Εν μέρει, μπορούμε να διακρίνουμε ένα στιβαρό πλαίσιο του πατινιού, όπου στο εμπρός μέρος υπάρχει και το λογότυπο της γερμανικής μάρκας.

Advertisement
Advertisement

Τα τελευταία χρόνια υπάρχει μια σημαντική αύξηση στην δημοτικότητα των ηλεκτρικών scooter σε παγκόσμιο επίπεδο και αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να προσελκύσει το ενδιαφέρον αρκετών αυτοκινητοβιομηχανιών όπως είναι η Volkswagen, η BMW και η Ford.