Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Ηλεκτρικό και 4πορτο το επόμενο VW Beetle;

Ελλάδα 15:21
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Ηλεκτρικό και 4πορτο το επόμενο VW Beetle;

ΝΕΑ

Ηλεκτρικό και 4πορτο το επόμενο VW Beetle;

ΝΕΑ

Και δεν είναι μόνο αυτά τα δύο που μπορεί και να μας απασχολήσουν για την επόμενη γενιά του VW Beetle, η οποία, σύμφωνα με αναφορές, αν και εφόσον κάνει την εμφάνισή της δεν αποκλείεται να έχει κίνηση στους πίσω τροχούς. ΤΟΥ ΘΟΔΩΡΗ ΞΥΔΗ

Advertisement
Advertisement

Με την Volkswagen να μην έχει, προς το παρόν τουλάχιστον, επίσημα πρόθεση για να παρουσιάσει την επόμενη γενιά του Beelte, πολλά είναι τα σενάρια που ακούγονται για το διάσημο όνομα της γερμανικής εταιρίας.

Ένα από αυτά μας έρχεται από το βρετανικό Autocar το οποίο κάνει λόγο για ένα πλήρως ηλεκτρικό Beetle στο μέλλον το οποίο θα έχει παράλληλα για πρώτη φορά στην ιστορία του τέσσερις πόρτες. Δύο πρωτιές μαζί δηλαδή για το Σκαθάρι της γερμανικής εταιρίας. Το Autocar φτάνει σε αυτό το συμπέρασμα. για το ηλεκτρικό μέλλον του Beetle. από τους υπαινιγμούς που άφησαν πρόσφατα σε δηλώσεις τους τόσο το αφεντικό της VW, Herbert Diess, όσο και ο αρχισχεδιαστής της εταιρίας Klaus Bischoff που θεωρούν πιθανή την παρουσίαση μιας ηλεκτρικής του έκδοσης. Για να γίνει αυτό ωστόσο, σύμφωνα με τους ίδιους θα πρέπει πρώτα να παρουσιαστούν ένα ή δύο πιο σημαντικά ηλεκτρικά μοντέλα, για την εταιρία, πιο σημαντικά όσον αφορά στον τομέα των πωλήσεων.

vw-beetle-640

Advertisement
Advertisement

Οπως και να έχει θα πρέπει να περιμένουμε τουλάχιστον δύο με τρία χρόνια για να δούμε αν τελικά η Volkswagen Πάρει την απόφαση για την παρουσίαση ενός ηλεκτρικού Beetle, το οποίο ίσως επιφυλάσσει μία ακόμη έκπληξη στους φίλους του μοντέλου. Με την πιθανότητα να βασίζεται στην μικρή MEB πλατφόρμα της γερμανικής εταιρίας, το ηλεκτρικό Beetle δεν αποκλείεται να αποκτήσει μετάδοση στους πίσω τροχούς και εκμεταλλευόμενο την συγκεκριμένη αρχιτεκτονική, που προσφέρει και πλεονεκτήματα στην καλύτερη εκμετάλλευση του εσωτερικού χώρου, να έρθει παράλληλα πιο κοντά στις ρίζες του.