Live Κίνηση
Περισσότερα
Mobility

Ηλεκτρικό 4×4 της GMC από το μέλλον

Ελλάδα 6:46
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Ηλεκτρικό 4×4 της GMC από το μέλλον

Mobility

Ηλεκτρικό 4×4 της GMC από το μέλλον

Mobility

Άκρως φουτουριστική είναι η πρόταση που έρχεται από έναν ανεξάρτητο σχεδιαστή σχετικά με ένα σκληροπυρηνικό ηλεκτρικό SUV από την GMC

Advertisement
Advertisement

Η είδηση για την επιστροφή του Hummer ως αμιγώς ηλεκτρικό όχημα που όμως θα έχει τον πληθωρικό χαρακτήρα και τις εκτός δρόμου δυνατότητες που έχουμε γνωρίσει από τις συμβατικές εκδόσεις, φαίνεται πως έχει εμπνεύσει αρκετούς καλλιτέχνες για την δημιουργία προτάσεων αντίστοιχης φιλοσοφίας.

Κάτι τέτοιο ισχύει και στην περίπτωση του Ryan Schlotthauer, ενός σπουδαστή αυτοκινητικού σχεδιασμού ο οποίος δημιούργησε αυτό το άκρως φουτουριστικό εκτός δρόμου μοντέλο με τα σήματα της GMC στο πλαίσιο της πρακτικής του εξάσκησης στην Cadillac το περασμένο καλοκαίρι. Η εικόνα φανερώνει πως πρόκειται για ένα καθαρόαιμο εκτός δρόμου όχημα με μεγάλο ύψος από το έδαφος, με κατάλληλα ελαστικά αλλά και ένα αρκετά δυναμικό ύφος. Ο σχεδιασμός του έχει πολλά ιδιαίτερα στοιχεία που του δίνουν ένα ξεχωριστό χαρακτήρα με άκρως φουτουριστικές προεκτάσεις. Σε συνδυασμό μάλιστα με την ασημένια απόχρωση θα μπορούσαμε να πούμε πως το αυτοκίνητο έχει κάποια στοιχεία από σεληνιακό όχημα.

gmc-jimmy-rendered

Advertisement
Advertisement

Όντας μια σχεδιαστική άσκηση, ο δημιουργός του καθαρόαιμου SUV δεν έχει δώσει τεχνικές λεπτομέρειες πέρα του γεγονότος πως μιλάμε για ένα αμιγώς ηλεκτρικό αυτοκίνητο. Με δεδομένο μάλιστα πως οι διαστάσεις φαίνονται αρκετά compact, η ηλεκτρική τεχνολογία προσφέρει και το απαραίτητα πλεονέκτημα της χωροταξικής ευρυχωρίας ενώ παράλληλα με την χρήση δύο ηλεκτροκινητήρων θα είναι εύκολο να εξασφαλιστεί η απαραίτητη για την υποστήριξη του υπόλοιπου χαρακτήρα, τετρακίνηση.

gmc-jimmy-rendered

Διαβάστε επίσης

Advertisement

Το Hummer γίνεται ηλεκτρικό με 1.000 ίππους

Ένα Rivian R1T θα μπορούσε να φέρει ανακατατάξεις στα ηλεκτρικά

Advertisement

Ένα αλλιώτικο GMC pick up του 1957 (VIDEO)

 

 

Advertisement