Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Ένα αλλιώτικο GMC pick up του 1957 (VIDEO)

Ελλάδα 23:23
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Ένα αλλιώτικο GMC pick up του 1957 (VIDEO)

ΝΕΑ

Ένα αλλιώτικο GMC pick up του 1957 (VIDEO)

ΝΕΑ

Το ημιφορτηγό της GMC του 1957 είναι ένα από τα εμβληματικότερα επαγγελματικά αυτοκίνητα της κατηγορίας για τις Η.Π.Α. και εδώ το βλέπουμε σε μια τελείως διαφορετική εκδοχή, που δεν μας αρέσει και πολύ.

Advertisement
Advertisement

Το ημιφορτηγό που έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στο video που έχουμε εδώ, είναι ένα από τα αυτοκίνητα- σύμβολα των ΗΠΑ, καθώς θεωρείται πως ήταν «εκεί» στην οικοδόμηση της σπουδαιότητας του μεγάλου κράτους των ΗΠΑ. Το στοιχείο αυτό ήταν που το έκανε ξεχωριστό και χαίρει μεγάλης εκτίμησης από συλλέκτες και μη, στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού.

Advertisement
Advertisement

Στην προκειμένη περίπτωση, έχουμε να κάνουμε με το ιδιόκτητο GMC ημιφορτηγό του 1957, ενός youtuber (WhistlinDiesel) ο οποίος αφού το αγόρασε, έχει βαλθεί να μην αφήσει –όπως φαίνεται- τίποτα stock επάνω του, πλην των χαρακτηριστικών γνωρισμάτων του αμαξώματος και του εργοστασιακού χρώματος (ή έστω, της απόχρωσης). Από την αρχική εργοστασιακή του μορφή, ένα από τα πιο όμορφα χαρακτηριστικά ήταν αυτά των τροχών με τα λευκά τάσια. Κοντολογίς, αυτό έβαλε στο μάτι ο ιδιοκτήτης του και είπε να το αλλάξει λίγο, με τρόπο που κάνει τα λόγια μας να στερεύουν…