Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Ηλεκτρική Lotus Type 130 (video)

Ελλάδα 3:28
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Ηλεκτρική Lotus Type 130 (video)

ΝΕΑ

Ηλεκτρική Lotus Type 130 (video)

ΝΕΑ

Θα είναι το πρώτο τελείως νέο αυτοκίνητο της Lotus από το 2008. Το ηλεκτρικό υπεραυτοκίνητο, θα αποκαλυφθεί με κάθε επισημότητα μέσα στο έτος που διανύουμε.

Advertisement
Advertisement

 

Με ένα νέο teaser video η Lotus προετοιμάζει το κοινό για την αποκάλυψη που αναμένεται να γίνει μέσα στο τρέχον έτος και θα αφορά το πρώτο εξ ολοκλήρου νέο αυτοκίνητο που θα εμφανίσει από το 2008 και μέχρι σήμερα. Η Type 130 θα είναι το νέο αμιγώς ηλεκτρικό υπεραυτοκίνητο από τη Lotus, που προβάλλει ως ξεχωριστή τη διάθεσή του να καλύπτει τις ανάγκες του οδηγού μέσα στις πίστες αγώνων ταχύτητας, την ίδια στιγμή που να έχει μηδενικό αποτύπωμα αναφορικά με τους εκπεμπόμενους στην ατμόσφαιρα ρύπους μια και θα είναι αμιγώς ηλεκτρικό.

Advertisement
Advertisement

Και μπορεί η αποκάλυψη του teaser να έγινε στη Σαγκάη, τα επίσημα αποκαλυπτήρια του μοντέλου όμως, είναι προγραμματισμένα να γίνουν στο Λονδίνο. O CEO της Lotus, Phil Popham, έχει δεσμευτεί πως το νέο αυτό μοντέλο θα είναι το πιο συναρπαστικό μοντέλο της Lotus και θα καταδεικνύει τη δυναμική της εταιρείας για τη νέα εποχή της αυτοκίνησης που περιλαμβάνει πολλή ηλεκτροκίνηση. Οι φήμες θέλουν την Type 130 να έχει απόδοση περίπου 1.000 ίππων και κίνηση σε όλους τους τροχούς, ενώ η αυτονομία που θα προσφέρουν οι εξελιγμένες μπαταρίες του μοντέλου θα ξεπερνά τα 400 χιλιόμετρα. Το teaser video που έχουμε παρακάτω, δείχνει με πολύ εύγλωττο τρόπο πως η προσέγγιση της Lotus στο θέμα, θα είναι ξεκάθαρα οδηγοκεντρική.