Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Οικονομικό Forum Δελφών & Volvo

Ελλάδα 10:03
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Οικονομικό Forum Δελφών & Volvo

ΝΕΑ

Οικονομικό Forum Δελφών & Volvo

ΝΕΑ

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το δεύτερο ετήσιο ΟικονομικόForum Δελφών (Delphi Economic Forum), με τη Volvo να βρίσκεται ανάμεσα στους χορηγούς.

Advertisement
Advertisement


Στο μοναδικό για την χώρα μας συνέδριο παρευρέθηκαν ως ομιλητές ή παρουσιαστές 250 και πλέον σημαντικές προσωπικότητες απ’ όλο τον κόσμο. Ανάμεσά τους ανώτατα στελέχη της Ευρωπαϊκής  Ένωσης και διεθνών οργανισμών, σημαντικά think-tank του εξωτερικού, νυν και πρώην Υπουργοί, πρώην Πρωθυπουργοί και πολύ σημαντικοί εκπρόσωποι της εγχώριας και διεθνούς ακαδημαϊκής και επιχειρηματικής κοινότητας.

Οι συζητήσεις κινήθηκαν σε 4 κύριους άξονες: Παγκόσμιες γεωπολιτικές ανακατατάξεις, ευρωπαϊκές προκλήσεις, ζητήματα διαρθρωτικών μεταρρυθμίσεων και ζητήματα οικονομικής ανάπτυξης. Κάθε άξονας περιλάμβανε επιμέρους θεματικές με τη συμμετοχή κορυφαίων Ελλήνων και ξένων αξιωματούχων και εμπειρογνωμόνων.

Όσον αφορά στη Volvo, στο εφετινό Οικονομικό ForumΔελφών η Σειρά 90 είχε την τιμητική της. Η Volvo Car Hellas είχε διαθέσει ένα στόλο από XC90, S90 και V90 για την ασφαλή και πολυτελή μετακίνηση των υψηλών προσκεκλημένων και των διακεκριμένων ομιλητών.

Advertisement
Advertisement