Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Εικονική ξενάγηση στο νέο μουσείο της Škoda!

Ελλάδα 3:21
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Εικονική ξενάγηση στο νέο μουσείο της Škoda!

ΝΕΑ

Εικονική ξενάγηση στο νέο μουσείο της Škoda!

ΝΕΑ

Τη δυνατότητα να επισκεφτείτε το μουσείο όπου παρουσιάζει τα 120 χρόνια ιστορίας της, χωρίς καν να βγείτε από το σπίτι σας, σας δίνει η Skoda.

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (twitter.com/SeitanF1)

Αυτό είναι πλέον εφικτό μέσω του Google Street View που πλέον αναλαμβάνει ρόλο ξεναγού στο εντυπωσιακό Μουσείο της Skoda, που με τα εκθέματά του, ταξιδεύει μικρούς και μεγάλους πίσω στον χρόνο και στο ένδοξο παρελθόν της αυτοκινητοβιομηχανίας.

«Το μουσείο μας, το οποίο άνοιξε ξανά πριν από δύο χρόνια μετά από μία ευρεία ανακαίνιση, προβάλλει την τεράστια ιστορία της Škoda προσελκύοντας επισκέπτες από όλον τον κόσμο. Στο πλαίσιο της διεύρυνσης των υπηρεσιών μας, προσφέρουμε αυτή τη νέα δυνατότητα για όλον τον κόσμο», δηλώνει σχετικά η διευθύντριά του, Andrea Frydlová.

Advertisement
Advertisement

Με μερικά μόλις κλικ, σας δίνεται η δυνατότητα να μεταφερθείτε εικονικά στο κέντρο της έκθεσης και να…. «αγγίξετε» το τιμόνι του πρώτου αυτοκινήτου που κατασκεύασε η Τσέχικη μάρκα (το Voiturette A που σχεδιάστηκε από τους ιδρυτές της μάρκας Laurin & Klement) αλλά και να δείτε από κοντά διάφορα θρυλικά μοντέλα, όπως είναι μεταξύ άλλων τα L&K-Škoda 110, 860, Superb 4000 και 1101 ‘Tudor’ Cabriolet.

Παράλληλα, να θαυμάσετε τα Popular Sport ‘Monte Carlo’ και 1000 MB, να πραγματοποιήσετε μία κατατοπιστική επίσκεψη γύρω από την σχεδιαστική μελέτη Škoda VisionD αλλά και να «μπείτε» στα κόκπιτ των Škoda130 RS & Fabia Super 2000 που έγραψαν τα δικά τους κεφάλαια στην μακρόχρονη πορεία του αγωνιστικού τμήματος της μάρκας.

Advertisement

Στα τέλη του 2012, το μουσείο της Škoda αναβαθμίστηκε για να μετουσιωθεί σε ένα multimedia μέσο προβολής της. Στις ιστορικές αίθουσες που βρίσκονται στην οδό Václav Klement Street, το ταξίδι στα 120 χρόνια της μάρκας εμπλουτίζεται από πλούσιο διαδραστικό multimedia υλικό. Στα 1.800 τ.μ. επιφάνειας του Škoda Museum βρίσκονται περίπου 340 εκθέματα συμπεριλαμβάνοντας επιβατικά ευρείας παραγωγής, αγωνιστικά και πρωτότυπα μοντέλα, διάφορους κινητήρες ανά εποχή, τέσσερις μοτοσικλέτες και ένα ποδήλατο.

Η εικονική ξενάγηση συνεχίζεται και πέρα από το μουσείου, καθώς το Google Street View προσφέρει στους χρήστες του διαδικτύου την δυνατότητα εικονικής επίσκεψης στο κέντρο εξυπηρέτησης στης τσέχικης μάρκας, στο Μλάντα Μπόρεσλαβ. Εκεί, ο χρήστης μπορεί να δει με μεγάλη λεπτομέρεια το εξωτερικό και το εσωτερικό κάθε σύγχρονου μοντέλου που διατίθεται στην αγορά, καθώς και την γκάμα από ποδήλατα και γνήσια προϊόντα. Το Škoda Customer Centre ανακαινίστηκε ριζικά το 2013.

Advertisement