Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Οικογενειακή 3άρα με “ψυχή” από M3 CS (video)

Ελλάδα 2:11
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Οικογενειακή 3άρα με “ψυχή” από M3 CS (video)

ΝΕΑ

Οικογενειακή 3άρα με “ψυχή” από M3 CS (video)

ΝΕΑ

Το project που βλέπετε στις φωτογραφίες και στο βίντεο ονομάζεται “F81” και αποτελεί ένα νέο… είδος, μιας και δεν υπάρχει επίσημα σε κανένα από τα κιτάπια της γερμανικής φίρμας.

Advertisement
Advertisement

Για να είμαστε όμως πιο συγκεκριμένοι, η τροποποιημένη BMW βασίζεται στην απλή Σειρά 3 Touring, ωστόσο κάτω από το καπό φωλιάζει ο ισχυρός κινητήρας μιας M3 CS.

Οι ιθύνοντες της ισχυρής BMW μίλησαν για το δημιούργημά τους στο φετινό Σαλόνι της SEMA. Εκτός από τις εξωτερικές επεμβάσεις που προφανώς έγιναν για να δείχνει όπως μια Μ3, η “καρδιά” του χτυπάει με υψηλούς παλμούς μιας και φέρει μοτέρ από τρακαρισμένη M3 CS. Παράλληλα, φέρει αεροδυναμικά βοηθήματα από ανθρακόνημα και αρκετά στοιχεία από τη γνήσια Μ3 τόσο εσωτερικά όσο και εξωτερικά. Σε γενικές γραμμές, επενδύθηκαν αρκετά χρήματα για να γίνει η οικογενειακή 3άρα σε ένα “πρακτικό” εργαλείο που… πυροβολάει!

Advertisement
Advertisement

Ξεκαθαρίζουμε ότι η BMW δεν πρόκειται να κατασκευάσει ένα τέτοιο μοντέλο, τουλάχιστον δεν έχει ανακοινώσει κάτι τέτοιο επίσημα. Αλλά η αναβαθμισμένη M3 CS Touring θα μπορούσε να “τα βάλει” εύκολα απέναντι σε… τέρατα όπως είναι το Audi RS4. Εσείς τι λέτε;