Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Νέο Audi RS4 Avant με 450 ίππους (+video)

Ελλάδα 2:31
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Νέο Audi RS4 Avant με 450 ίππους (+video)

ΝΕΑ

Νέο Audi RS4 Avant με 450 ίππους (+video)

ΝΕΑ

Το hot station της Audi ανανεώθηκε στα σημεία, ενθουσιάζοντας ακόμα περισσότερο τους πιο ανήσυχους οικογενειάρχες.

Advertisement
Advertisement

Το ανανεωμένο Audi RS4 Avant αποκαλύφτηκε επίσημα από τη γερμανική μάρκα και… κολάζει τους ανήσυχους οικογενειάρχες. Ο λόγος; Οι 450 ίπποι και ο άνετος χώρος που προσφέρει η καμπίνα του hot station.

Αρχικά, εξωτερικά φέρνει στοιχεία από τον μεγαλύτερο αδερφό του, RS6 Avant, ενώ οι διαφορές σε σχέση με το απερχόμενο μοντέλο εντοπίζονται στα εμπρός φώτα LED τεχνολογίας matrix LED, που είναι προαιρετικά, καθώς και στη νέα κυψελωτή γρίλια της φίρμας. Από το πλάι δεν διακρίνονται κάποιες σημαντικές αλλαγές, ωστόσο η Audi ανακοινώνει ότι τα εμπρός και πίσω φτερά είναι κατά 30 mm πιο φαρδιά σε σχέση με τα απλά A4 Avant. Πίσω έχουν αλλάξει ελάχιστα τα φώτα και φοράει έναν νέο προφυλακτήρα, ο οποίος ενσωματώνει τον μαύρο διαχύτη. Πατάει επάνω σε 19 ιντσών τροχούς και προαιρετικά ο υποψήφιος αγοραστής μπορεί να επιλέξει και 20 ιντσών. Όσον αφορά το εσωτερικό, στην κορυφή της κονσόλας δεσπόζει η οθόνη αφής 10,1 ιντσών με το σύστημα ΜΜΙ και πίσω από το τιμόνι μαγνητίζει το βλέμμα του οδηγού η ψηφιακή οθόνη, Virtual Cockpit.

Advertisement
Advertisement

Κάτω από το καπό του ανανεωμένου RS4 Avant φωλιάζει ο διπλά υπετροφοδοτούμενος 2.9 V6 κινητήρας απόδοσης 450 ίππων και 600 Nm ροπής. Το ισχυρό μοτέρ συνδυάζεται με ένα αυτόματο κιβώτιο 8 σχέσεων Tiptronic. Το hot station των 1.745 κιλών μπορεί να αγγίξει τα 100 χλμ./ώρα από στάση σε μόλις 4,1 sec.