Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Ιδού το νέο VW Golf!

Ελλάδα 23:41
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Ιδού το νέο VW Golf!

ΝΕΑ

Ιδού το νέο VW Golf!

ΝΕΑ

Το νέο Volkswagen Golf πετά επιτέλους την μυστικότητα του καμουφλάζ και αποκαλύπτεται εμπρός στα μάτια μας. Ρίξτε μια ματιά πως θα είναι το επόμενο best seller…

Advertisement
Advertisement

Η όγδοη γενιά του Volkswagen Golf θα παρουσιαστεί επίσημα αργότερα μέσα στη χρονιά όμως όπως είναι φυσικό το μοντέλο έχει ήδη απασχολήσει όσο λίγα σε σχέση με την εμφάνιση αλλά και τις προδιαγραφές του. Το πρώτο συμπέρασμα που βγαίνει από αυτές τις εικόνες είναι ότι το νέο VW Golf για μια ακόμη φορά στη μακρά του ιστορία, δεν αλλάζει ριζικά σε σχέση με το προηγούμενο, αλλά εξελίσσει ουσιαστικά τη σχεδίασή του.

Παρατηρούμε τα νέα φώτα εμπρός-πίσω, τη νέα εμπρόσθια γρίλια και τους αλλαγμένους προφυλακτήρες συγκριτικά με το τωρινό Golf. Κατά τα άλλα, το αμάξωμα δεν αλλάζει δραστικά και το μόνο ίσως που περιμένουμε είναι αλλαγές στις διαστάσεις (π.χ. χαμήλωμα ύψους, λίγο περισσότερο πλάτος) για λόγους αεροδυναμικής. Από εκεί και πέρα, τεχνικά το νέο γερμανικό μικρομεσαίο θα βασιστεί σε μια βελτιωμένη εκδοχή της πλατφόρμας MQB της VW, η οποία θα του επιτρέψει να μειώσει περαιτέρω το βάρος του, αλλά και να βελτιώσει την ακαμψία του.

Advertisement
Advertisement

Στους κινητήρες, περιμένουμε το παρόν να δώσουν οι νεότεροι TSI και TDI του Ομίλου VW, καθώς και μια έκδοση με φυσικό αέριο, αλλά και υβριδικές επιλογές. Η παραγωγή του νέου Golf θα ξεκινήσει τον ερχόμενο Ιούνιο, ώστε μέσα στο καλοκαίρι να ξεκινήσει και η διάθεσή του στις αγορές.