Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Ιδού το νέο Nissan Juke

Ελλάδα 4:30
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Ιδού το νέο Nissan Juke

ΝΕΑ

Ιδού το νέο Nissan Juke

ΝΕΑ

Όπως όλα δείχνουν το δεύτερης γενιάς Nissan Juke βρίσκεται σε προχωρημένο στάδιο εξέλιξης, εμείς ανακαλύψαμε κάποιες νέες κατασκοπευτικές λήψεις του συμπαγούς crossover.

Advertisement
Advertisement

 

Πιστεύουμε ότι η συγκεκριμένη απεικόνιση είναι πολύ κοντά σε αυτό που θα αποτελέσει το τελικό προϊόν, ειδικά υπό το πρίσμα των πιο πρόσφατων κατασκοπευτικών φωτογραφιών που δείχνουν το τελικό αμάξωμα που αναμένεται να μπει στην παραγωγή. Είμαστε περίεργοι να δούμε πώς άλλοι αυτόνομοι σχεδιαστές οραματίζονται το νέο Juke, πάντως, πιστεύουμε πως η ερμηνεία της ρωσικής ιστοσελίδας Kolesa είναι αρκετά ακριβής ως προς το τελικό αποτέλεσμα. Οι σχεδιαστές της Nissan υιοθέτησαν μια εξελικτική προσέγγιση όταν δημιουργούσαν το νέο Juke, αποφασίζοντας να συνεχίσουν την ίδια διαδρομή. Ωστόσο, η εξέλιξη σημαίνει και βελτίωση, ώστε το νέο Juke να έχει μια πιο συνεκτική, ομοιογενή εμφάνιση. Φαίνεται πιο κομψό και πιο δυναμικό από πριν κρίνοντας από το πιο πρόσφατο σύνολο των κατασκοπευτικών φωτογραφιών. Το Juke του 2020 θα υιοθετεί περισσότερες ευθείες γραμμές αλλά και γωνίες από ότι πριν.

Advertisement
Advertisement

Οι μεγαλύτερες αλλαγές θα πραγματοποιηθούν στο πίσω μέρος, καθώς το νέο μοντέλο διαθέτει ένα ζεύγος οριζόντιων φώτων αντί των σημερινών μονάδων σχήματος bumerang. Εμπνευσμένο από άλλα μοντέλα της Nissan, όπως το Qashqai, τα νέα φωτιστικά σώματα προσθέτουν το απαραίτητο οπτικό πλάτος στο νέο crossover. Στο μπροστινό μέρος, η μάσκα V-motion είναι πολύ μεγαλύτερη ενώ οι προβολείς δύο τεμαχίων παραμένουν. Ωστόσο, αυτά που βρίσκονται στην κορυφή αποτελούνται από λωρίδες LED, ενώ οι κύριες μονάδες με το στρογγυλό σχήμα έχουν μια πιο σύγχρονη εμφάνιση. Το Juke παραμένει άμεσα αναγνωρίσιμο χάρη σε λεπτομέρειες που περιλαμβάνουν τις “κρυμμένες” λαβές των πίσω θυρών, τις καμάρες των τροχών και τους φουσκωμένους θόλους. Δεν έχουμε καμία οπτική γεύση από το εσωτερικό του νέου Juke, ωστόσο, η καμπίνα αναμένεται να αναβαθμιστεί σημαντικά, τόσο από άποψη styling όσο και από άποψη τεχνολογίας και ποιότητας υλικών.