Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Ιδού το νέο Batmobile

Ελλάδα 2:36
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Ιδού το νέο Batmobile

ΝΕΑ

Ιδού το νέο Batmobile

ΝΕΑ

Εν αναμονή της επίσημης πρεμιέρας της νέας ταινίας του Batman, εθεάθησαν στο διαδίκτυο οι πρώτες φωτογραφίες του νέου του αυτοκινήτου.

Advertisement
Advertisement

 

Σε τρεις συνεχόμενες ταινίες του μασκοφόρου ήρωα Batman, υπό τις οδηγίες του σκηνοθέτη Christopher Nolan είχαμε συνηθίσει να βλέπουμε τον ίδιο να οδηγεί το «Tumbler», ένα όχημα με ιδιαίτερο σχεδιασμό, που θύμιζε περισσότερο άρμα μάχης παρά αυτοκίνητο. Τώρα, όλα αλλάζουν, καθώς στη νέα του έκδοση με τίτλο «The Batman» ο τιμωρός του Γκόθαμ θα κυκλοφορεί με ένα νέο εντελώς όχημα. Οι πρώτες εικόνες του νέου Batmobile είναι πλέον γεγονός, καθώς διέρρευσαν μέσω του δημιουργού του Jeff Frost στο Twitter.

Advertisement
Advertisement

Από αυτές αντιλαμβανόμαστε τον διαφορετικό σχεδιασμό του νέου οχήματος, το οποίο θυμίζει αρκετά τα muscle cars της δεκαετίας του ’60, όπως τα Ford Mustang, Dodge Charger και Chevrolet Camaro. Ανάμεσα στα βασικά χαρακτηριστικά του περιλαμβάνονται τα φαρδιά μετατρόχια, οι μεγάλοι τροχοί, η φωτιζόμενη εμπρός γρίλια, οι τοποθετημένες στο πλάι απολήξεις και ο εκτεταμένος και ενισχυμένος εμπρός προφυλακτήρας. Πίσω, ξεχωρίζει ο εκτεθειμένος κινητήρας, ενώ δεν λείπουν τα αεροδυναμικά στοιχεία, όπως τα έντονα φτερά. Κάποιοι θα συγκρίνουν το νέο Batmobile με ένα από τα πειραγμένα οχήματα που πρωταγωνιστούσαν στις ταινίες επιστημονικής φαντασίας «Mad Max», κάποιοι άλλοι αυτά που οδηγούσε κατά καιρούς ο κινηματογραφικός ήρωας του «Fast and Furious», Ντόμινικ Τορέτο. Μόνο που εδώ έχουμε μία εντελώς διαφορετική προσέγγιση.