Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Ιδού η «γήινη» Alfa Romeo Stelvio

Ελλάδα 0:10
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Ιδού η «γήινη» Alfa Romeo Stelvio

ΝΕΑ

Ιδού η «γήινη» Alfa Romeo Stelvio

ΝΕΑ

Ελάχιστες μέρες μετά την επίσημη αποκάλυψη της Alfa Romeo Stelvio, διέρρευσαν στο διαδίκτυο οι πρώτες εικόνες των «απλών» εκδόσεων του μοντέλου. Επιμέλεια: Κώστας Φούζας

Advertisement
Advertisement

Μερικές μέρες πίσω, στην έκθεση αυτοκινήτου στο Λος Άντζελες, η Alfa Romeo μας αποκάλυψε το πρώτο SUV στην ιστορία της. Πρόκειται για τη νέα Stelvio που βασίζεται στην άρτι αφιχθείσα Giulia και έρχεται και αυτή με τη σειρά να χτυπήσει το γερμανικό κατεστημένο (θυμίζουμε ότι η κορυφαία έκδοση της Giulia κατέκτησε το τίτλο του ταχύτερου σεντάν μοντέλου παραγωγής στο Nürburgring).

alfaromeo_stelvio1640.jpeg

Ωστόσο, η ιταλική εταιρεία επέλεξε να παρουσιάσει- αρχικά -την κορυφαία έκδοση του μοντέλου, με την κωδική ονομασία Quadrifoglio και τους 510 ίππους, κάνοντας τους λάτρεις της φίρμας να αναρωτιούνται σχετικά με την εικόνα των απλών εκδόσεων της Stelvio. Σήμερα και με αφορμή το λανσάρισμα του μοντέλου στα μέσα του 2017 περίπου, η εταιρεία έδωσε στη δημοσιότητα ορισμένες εικόνες από τις υπόλοιπες εκδόσεις της Stelvio.

Advertisement
Advertisement

alfaromeo_stelvio2640.jpeg

Θυμίζουμε ότι εκτός του μηχανικού συνόλου των 2,9 λίτρων V6 twin-turbo των 510 ίππων, η Stelvio θα διατεθεί και σε εκδόσεις με 2λιτρο turbo βενζινοκινητήρα 280 ίππων, σε συνδυασμό με την τετρακίνηση Q2 (δεν έχει ανακοινωθεί κάτι επίσημα για τις diesel εκδόσεις της, ωστόσο η εφαρμογή του 2,2 πετρελαιοκινητήρα της Giulia θεωρείται βέβαιη).

alfaromeo_stelvio3640.jpeg