Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Ειδικό λογότυπο για τα 75 χρόνια Ferrari (+video)

Ελλάδα 11:09
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Ειδικό λογότυπο για τα 75 χρόνια Ferrari (+video)

ΝΕΑ

Ειδικό λογότυπο για τα 75 χρόνια Ferrari (+video)

ΝΕΑ

Η Ferrari θα γιορτάσει την 75η επέτειό της το 2022 και στο πλαίσιο αυτής της επειτείου, αποκαλύπτει ένα ειδικό για την περίσταση λογότυπο.

Advertisement
Advertisement

Με ένα εξαιρετικής αισθητικής video στο οποίο εμφανίζονται πολλοί εργαζόμενοι, η Ferrari αποκάλυψε το logo που έχει δημιουργήσει για την επέτειο των 75 ετών της.

Το λογότυπο δημιουργήθηκε για τα 75 χρόνια που έχουν περάσει από τότε που ο Enzo Ferrari άνοιξε ένα μικρό εργοστάσιο στο Maranello εν έτη 1947. Το νέο αυτό λογότυπο περιλαμβάνει τον αριθμό 75 μαζί με το διάσημο prancing horse και τις δύο χρονολογίες: 1947-2022. Για να τιμήσει το ορόσημο, ο John Elkann, Πρόεδρος της Ferrari, παρουσίασε ένα γλυπτό του εμβληματικού αλόγου, που στην ουσία του είναι ένα γιγαντιαίο παζλ. Το παζλ αυτό, δημιουργήθηκε με τη συμμετοχή όλων των εργαζόμενων στη Ferrari, με κάθε έναν από αυτούς να τοποθετεί από ένα κομμάτι.

Advertisement
Advertisement

Ο John Elkann για την περίσταση, δήλωσε: «Για αυτήν την ξεχωριστή χρονιά δημιουργήσαμε ένα ιδιαίτερο έμβλημα: ένα γλυπτό που αποτελείται από χιλιάδες εξαρτήματα που σφυρηλατήθηκαν εδώ στο εργοστάσιό μας και τοποθετήθηκαν ένα προς ένα από τους συναδέλφους μου στη Ferrari. Είναι ένα σύμβολο του πνεύματος της Ferrari εδώ στο Maranello αλλά και σε όλο τον κόσμο. Αντικατοπτρίζει την ουσία αυτού που είμαστε, τα τελευταία 75 χρόνια μας αλλά και το μέλλον μας. Είναι σύμβολο μιας εταιρείας που, όπως είπε κάποτε ο Enzo Ferrari – Πάνω απ’ όλα, είναι φτιαγμένη από ανθρώπους».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Ο Άγιος Βαλεντίνος θα φέρει τη νέα Ferrari
Γιατί ο Nico Rosberg τα βρίσκει σκούρα με την Ferrari F40 του γείτονά του; (+video)
82χρονος καρφώθηκε στη βιτρίνα εμπορικού κέντρου με Ferrari! (+video)

Advertisement

 

 

Advertisement