Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Ειδική έκδοση Jeep Wrangler Rubicon για το Μεξικό

Ελλάδα 0:11
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Ειδική έκδοση Jeep Wrangler Rubicon για το Μεξικό

ΝΕΑ

Ειδική έκδοση Jeep Wrangler Rubicon για το Μεξικό

ΝΕΑ

Μια νέα περιορισμένης παραγωγής έκδοση του Wrangler Rubicon έχει ετοιμάσει η Jeep για το Μεξικό, με αναβαθμίσεις και έξτρα εξοπλισμό για σκληρή off road χρήση.

Advertisement
Advertisement

Για το Μεξικό, η Jeep έχει ετοιμάσει μια νέα περιορισμένης παραγωγής (μόλις 100 κομμάτια) έκδοση του Wrangler Rubicon. Σε αυτή, οι προφυλακτήρες εμπρός και πίσω είναι μεταλλική και έχουν αποσπώμενες γωνίες, προκειμένου να μπορεί ο οδηγός ανά περίπτωση να τις αφαιρεί για να έχει καλύτερη γωνία προσέγγισης απέναντι σε κάποιο εμπόδιο. Επίσης, στον μπροστινό προφυλακτήρα, έχουν εγκατασταθεί δύο υποδοχές για γάντζο ρυμούλκησης και στον εξοπλισμό της ειδικής έκδοσης, περιλαμβάνεται ένα κιτ με γάντια, γάντζους και ιμάντα ρυμούλκησης.

Advertisement
Advertisement

Σε ότι αφορά το hardware του αυτοκινήτου, η συγκεκριμένη έκδοση είναι εφοδιασμένη με την πλέον σύγχρονη τετρακίνηση (Rock- Track 4×4) που περιλαμβάνει άξονες εμπρός και πίσω της Dana αλλά και ηλεκτρονικά μπλοκέ διαφορικά Tru-Lock. Το καπό του κινητήρα με το χαρακτηριστικό power dome, δίνει το στίγμα του «ενισχυμένου» για το μοντέλο στη συγκεκριμένη έκδοση, ενώ στην καμπίνα δεν φαίνεται να έχει γίνει κάποια σημαντική αλλαγή σε σχέση με την κορυφαία έκδοση Rubicon του Wrangler.

Τα 100 αυτοκίνητα που θα παραχθούν, θα εφοδιάζονται με τον V6 κινητήρα Pentastar των 3,6 λίτρων που αποδίδει 285 ίππους και 38,7 kgm ροπής, με 8άρι αυτόματο κιβώτιο και αποκλειστικά στο κίτρινο χρώμα του αμαξώματος που έχουμε στις φωτογραφίες. Η ειδική αυτή έκδοση, κοστολογείται 53.285 δολάρια (€ 48.290).

Advertisement