Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Ειδική έκδοση για το Nissan Note Nismo

Ελλάδα 1:40
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Ειδική έκδοση για το Nissan Note Nismo

ΝΕΑ

Ειδική έκδοση για το Nissan Note Nismo

ΝΕΑ

Το ήδη ξεχωριστό και άγριο Nissan Note Nismo αποκτά μια ακόμα πιο εξωτική απόχρωση με την κυκλοφορία της ειδικής έκδοσης περιορισμένης παραγωγής Black Limited Edition.

Advertisement
Advertisement

Βάση της ειδικής έκδοσης αποτελεί το Note Nismo και Note e-Power Nismo με κάποιες επιπλέον αισθητικές πινελιές οι οποίες έχουν σαν στόχο να τονίσουν τον αθλητικό χαρακτήρα του αυτοκινήτου. Χαρακτηριστικά στοιχεία της έκδοσης Black είναι η μαύρη ρίγα στο καπό, η μαύρη οροφή και η αντίστοιχη απόχρωση σε εξωτερικές λεπτομέρειες όπως στα καλύμματα των καθρεπτών, και στην πίσω αεροτομή.

Το Note Nismo Black Limited είναι διαθέσιμο μόνο σε δύο εξωτερικούς χρωματισμούς: λευκό περλέ και σκούρο γκρι μεταλλικό. Επιπλέον ο στάνταρ εξοπλισμός της έκδοσης περιλαμβάνει φώτα LED, ενεργό Cruise Control και σύστημα πλοήγησης. Ωστόσο οι αισθητικές επεμβάσεις δεν συνοδεύονται από κάποιου είδους μηχανικές αναβαθμίσεις.

Advertisement
Advertisement

Έτσι το Note Nismo S συνοδεύεται από ατμοσφαιρικό κινητήρα 1.6 λίτρων με 140 ίππους ενώ αντίστοιχα οι υβριδικές εκδοχές e-Power Nismo και Nismo S διαθέτουν τρικύλινδρο κινητήρα 1.2 λίτρων και ηλεκτροκινητήρα με συνολική απόδοση 110 και 136 ίππων αντίστοιχα. Ωστόσο τα άσχημα νέα είναι πως η έκδοση Black Limited είναι μια από τις γνωστές ως JDM, δηλαδή αυτές που θα κυκλοφορήσουν αποκλειστικά στην εγχώρια αγορά της Ιαπωνίας ενώ η επίσημη παρουσίασή της θα γίνει στην προσεχή έκθεση του Τόκυο.

 

Advertisement