Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Jaguar XF Sportbrake: Η βρετανική πρόταση στα στέισον βάγκον

Ελλάδα 5:49
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Jaguar XF Sportbrake: Η βρετανική πρόταση στα στέισον βάγκον

ΝΕΑ

Jaguar XF Sportbrake: Η βρετανική πρόταση στα στέισον βάγκον

ΝΕΑ

H Jaguar αποκαλύπτει σήμερα τον εκπρόσωπό της στην κατηγορία των μεγάλων πολυτελών στέισον βάγκον, με τη νέα XF Sportbrake να διαθέτει μια άκρως κολακευτική σιλουέτα.

Advertisement
Advertisement


Η Jaguar XF Sportbrake βασίζεται στην σεντάν έκδοση του μεγάλου μοντέλου των Βρετανών και φιλοδοξεί να ανταγωνιστεί τα premium μοντέλα της κατηγορίας όπως η BMW 5-Series Touring, η Mercedes-Benz E-Class Estate, το Audi A6 Avant και το Volvo V90. Σε επίπεδο σχεδίασης το μοντέλο παρουσιάζεται ιδιαίτερα δυναμικό με το πίσω μέρος να παραπέμπει στο SUV της φίρμας, την F-Pace.

Oι τεχνικοί της Jaguar υποστηρίζουν ότι η XF Sportbrake έχει κατανομή βάρους που πλησιάζει το 50:50 και έτσι ο χαρακτήρας της είναι ιδιαίτερα οδηγοκεντρικός. Στον στάνταρ εξοπλισμό του μοντέλου εντάσσεται και η αερανάρτηση ώστε να μπορεί να μεταφέρει βαριά αντικείμενα, ενώ προαιρετικά μπορεί να εξοπλιστεί και με σύστημα τετρακίνησης.2018-jaguar-xf-sportbrake-432018-jaguar-xf-sportbrake-29

Σχετικά με τις μεταφορικές ικανότητες τώρα, η χωρητικότητα του πορτ μπαγκάζ μεταβάλλεται από τα 565 έως τα 1.700 λίτρα, ενώ στην οροφή του αυτοκινήτου μπορεί να μεταφερθούν αντικείμενα βάρους έως 100 κιλά (στον προαιρετικό εξοπλισμό υπάρχει και μπαγκαζιέρα οροφής της Jaguar με όγκο 320 λίτρων).2018-jaguar-xf-sportbrake-3

Advertisement
Advertisement

Για την κίνηση του στέισον βάγκον αμαξώματος φροντίζουν 3 μηχανικά σύνολα. Ένας 2λιτρος ντίζελ με 163, 180 και 240 ίππους, ένα μοτέρ πετρελαίου 3.000 κυβικών εκατοστών με 300 άλογα και ένα τούρμπο σύνολο βενζίνης με ισχύ 250 ίππων. Ο κατάλογος παραγγελιών για το μοντέλο έχει ήδη ανοίξει και η τιμή εκκίνησης τοποθετείται στην Αγγλία στις 43.000 ευρώ.