Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Ειδικές εκδόσεις Corvette με ονόματα οδηγών αγώνων

Ελλάδα 23:07
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Ειδικές εκδόσεις Corvette με ονόματα οδηγών αγώνων

ΝΕΑ

Ειδικές εκδόσεις Corvette με ονόματα οδηγών αγώνων

ΝΕΑ

Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων για τον 24ωρο αγώνα της Daytona που θα ξεκινήσει αυτή την εβδομάδα, η Chevrolet παρουσίασε τις ειδικές εκδόσεις της Corvette με τα ονόματα των 4 οδηγών της εργοστασιακής ομάδας.

Advertisement
Advertisement

 

Οι ειδικές αυτές εκδόσεις είναι 4, όσοι και οι οδηγοί της εργοστασιακής ομάδας που συμμετέχει στο πρωτάθλημα αντοχής. Με τα ονόματα των Tommy Milner, Oliver Gavin, Jan Magnussen και Antonio Garcia λοιπόν και μια επιπλέον χρέωση από 4.995$ έως 5.995$ (ανάλογα με την έκδοση του μοντέλου που χρησιμοποιείται ως βάση) μπορεί να παραγγείλει κανείς την Corvette των ονείρων του.

Advertisement
Advertisement

Η Jan Magnussen Edition είναι σε απόχρωση Arctic White με Crystal Red ρίγες και γκρι αυτοκόλλητα στα φτερά των τροχών. Οι τροχοί είναι –όπως και στις υπόλοιπες εκδόσεις- μαύροι με κόκκινο σιρίτι, ενώ κόκκινες είναι και οι δαγκάνες των φρένων. Όλες οι ειδικές εκδόσεις έχουν το μοτέρ των 6,2 λίτρων με απόδοση 460 ίππων, ηλεκτρονικά ελεγχόμενη ανάρτηση και διαφορικό περιορισμένης ολίσθησης. Η Tommy Milner έκδοση είναι η μπλε που φαίνεται στη φωτογραφία, ενώ η γκρι είναι η Oliver Gavin Edition. Οπτικά η καλύτερη, φαίνεται να είναι η Antonio Garcia Edition που είναι σε αυτό το φανταχτερό κίτρινο με τα μαύρα ματ αυτοκόλλητα.