Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Η Volvo στο Luxury Hospitality 2014

Ελλάδα 0:09
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η Volvo στο Luxury Hospitality 2014

ΝΕΑ

Η Volvo στο Luxury Hospitality 2014

ΝΕΑ

Η Volvo Car Hellas ήταν χορηγός του διεθνούς συνεδρίου Luxury Hospitality 2014, που διεξήχθη στην Αθήνα και συγκεκριμένα στο ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία.

Advertisement
Advertisement

Αντικείμενο του συνεδρίου, οι προοπτικές και οι τρόποι ανάπτυξης του τουρισμού υψηλού εισοδηματικού επιπέδου, τόσο σε παγκόσμιο επίπεδο όσο και στη «λεκάνη της Μεσογείου» και στην Ελλάδα ιδιαίτερα. Την εκδήλωση διοργάνωσαν από κοινού οι International New York Times και το ίδρυμα ξενοδοχειακών και τουριστικών σπουδών Ecole Hôtelière de Lausanne, με έδρα τη Λωζάννη της Ελβετίας.

Ένα από τα μηνύματα που κυριάρχησαν στις παρουσιάσεις των συνέδρων ήταν ο επαναπροσδιορισμός της έννοιας «πολυτέλεια», όπως παρατηρείται σήμερα σε κάθε μορφή της ανθρώπινης συμπεριφοράς, του τουρισμού συμπεριλαμβανομένου. Στη σημερινή εποχή δίνεται ιδιαίτερη έμφαση στην ουσία και την πραγματική αξία που αντιπροσωπεύει κάθε προϊόν ή υπηρεσία, ακόμα και αν – όπως στην περίπτωση του τουρισμού πολυτελείας – απευθύνεται σε ένα κοινό που κάθε άλλο παρά φείδεται χρημάτων!

Στο πνεύμα αυτής της φιλοσοφίας που πλέον επηρεάζει και τον κλάδο του αυτοκινήτου, εντάχθηκε και η εμπλοκή της Volvo Car Hellas στο συνέδριο, με δύο μοντέλα της – τα νέα δίλιτρα XC60 D4 και S60 D4 – να κοσμούν για όλη τη διάρκεια του συνεδρίου την είσοδο της Μεγάλης Βρεταννίας.

Advertisement
Advertisement

Το συνέδριο τίμησε με την παρουσία της η Υπουργός Τουρισμού Όλγα Κεφαλογιάννη, η οποία σε σύντομο χαιρετισμό της αναφέρθηκε στις οργανωμένες προσπάθειες που γίνονται απ’ όλους τους θεσμικούς φορείς ώστε να προσελκύσει η Ελλάδα ακόμα μεγαλύτερο αριθμό τουριστών υψηλού εισοδηματικού επιπέδου. Τόνισε χαρακτηριστικά την εδραίωση της χώρας μας ως γαστρονομικού προορισμού αλλά και την ανάπτυξη του αριθμού των πολυτελών ξενοδοχειακών μονάδων στην Ελλάδα, των μαρινών, των γηπέδων γκολφ, των πολυτελών συνεδριακών εγκαταστάσεων κλπ.