Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Η Βentley ετοιμάζει την ανανεωμένη Bentayga

Ελλάδα 14:23
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Η Βentley ετοιμάζει την ανανεωμένη Bentayga

ΝΕΑ

Η Βentley ετοιμάζει την ανανεωμένη Bentayga

ΝΕΑ

Σχεδόν έτοιμη είναι η facelift έκδοση της Bentley Bentayga, η οποία με μικρές διαφοροποιήσεις θα συνεχίσει την εμπορική της πορεία.

Advertisement
Advertisement

 

Οι πρώτες κατασκοπευτικές φωτογραφίες, δείχνουν το αυτοκίνητο ελαφρώς καμουφλαρισμένο σε ορισμένα σημεία του αμαξώματος. Εκεί που φαίνεται πως θα έχει τις σημαντικότερες αλλαγές σε σχέση με την υπάρχουσα έκδοση του αυτοκινήτου που είναι το πρώτο SUV στην ιστορία της premium μάρκας. Από τις πρώτες αυτές εικόνες, προκύπτει πως στο μπροστινό μέρος υπάρχει αρκετή «συγγένεια» σε ότι αφορά την αισθητική προσέγγιση, με τη Flying Spur. Τόσο η γρίλια της μάσκας, όσο και το φωτεινό αποτύπωμα των σωμάτων εμπρός, παραπέμπει στο νέο 4θυρο μοντέλο της εταιρείας.

Advertisement
Advertisement

Η εικόνα από την ανανέωση του εσωτερικού, δεν είναι ξεκάθαρη. Δεν υπάρχει κάποια ενημέρωση σχετικά με το πόσο αλλαγμένη θα είναι η εικόνα και αν θα υπάρχουν κάποιες τροποποιήσεις, αν και στην τελευταία εκδοχή του μοντέλου στην υβριδική, που είχε περάσει από τη συντακτική ομάδα του Βρετανικού Car σχετικά πρόσφατα, υπήρχαν σοβαροί λόγοι για να γίνουν εκτενείς επεμβάσεις και εκεί. Στο πίσω μέρος, οι αλλαγές είναι λιγότερο ευδιάκριτες. Αναμένεται τα φώτα εκεί να είναι πιο στενά. Σε ότι αφορά τους κινητήρες, δεν αναμένεται καμία αλλαγή στις διαθέσιμες επιλογές.

Advertisement