Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Η Βασιλίσσης Όλγας ξανά στην κυκλοφορία

Ελλάδα 18:00
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ
        string(73) "Η Βασιλίσσης Όλγας ξανά στην κυκλοφορία"
    

Η Βασιλίσσης Όλγας ξανά στην κυκλοφορία

ΝΕΑ

Μετά από χρόνια έργων και πεζοδρομήσεων, η ιστορική λεωφόρος ανοίγει ξανά, με στόχο την αποσυμφόρηση του κέντρου και την ανάδειξη της Αθήνας.

Advertisement
Advertisement

Η λεωφόρος Βασιλίσσης Όλγας επιστρέφει στην κυκλοφορία, ύστερα από την πολυετή ένταξή της στον «Μεγάλο Περίπατο» και μήνες εντατικών εργασιών. Ο δήμαρχος Αθηναίων, Χάρης Δούκας, τόνισε ότι το έργο θα βελτιώσει τη ροή των οχημάτων, θα αναβαθμίσει τον δημόσιο χώρο και θα εξασφαλίσει άνετη πρόσβαση σε σημεία ιστορικού ενδιαφέροντος.

Έχουν ήδη ολοκληρωθεί η πεζοδρόμηση από τη Βασιλίσσης Κωνσταντίνου έως τη Λεωφόρο Αμαλίας, η σύνδεση με το Ζάππειο και η δημιουργία νέου χώρου πρασίνου για τους πεζούς. Μέχρι το τέλος Αυγούστου θα παραδοθεί το τμήμα από την Αρδηττού έως τους Στύλους του Ολυμπίου Διός, ενώ θα ακολουθήσει το τελικό κομμάτι δίπλα στον αρχαιολογικό χώρο.

«Η Βασιλίσσης Όλγας ξαναγίνεται ένας δρόμος που ενώνει την πόλη, αποσυμφορίζει την κυκλοφορία και αναδεικνύει την Αθήνα που θέλουμε», δήλωσε ο κ. Δούκας.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
Καταστροφή στο Τελωνείο Πατρών: 550 αυτοκίνητα έγιναν στάχτη
Ελικόπτερο στην Αχαΐα ρίχνει νερό δίπλα σε δρόμο με αυτοκίνητα! (+video)
Η Opel επιστρέφει στις σπορ ρίζες της

Advertisement
Advertisement