Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Η TRD περιποιείται το νέο Toyota RAV4

Ελλάδα 20:03
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Η TRD περιποιείται το νέο Toyota RAV4

ΝΕΑ

Η TRD περιποιείται το νέο Toyota RAV4

ΝΕΑ

Το νέο RAV4 με το οποίο η Toyota φιλοδοξεί να μπει και πάλι στην καρδιά της αγοράς των SUV, δέχεται την φροντίδα του τμήματος TRD

Advertisement
Advertisement

Το ειδικό τμήμα υψηλών επιδόσεων TRD της Toyota μας έχει δώσει κατά καιρούς μερικές εξαιρετικές εκδόσεις των μοντέλων της ιαπωνικής εταιρίας. Αυτή τη φορά σειρά έχει το νέο RAV4 στο οποίο οι επεμβάσεις της TRD έχουν σαν στόχο την ενίσχυση του δυναμισμού και κυρίως του εκτός δρόμου χαρακτήρα του.

Μεταξύ των βασικότερων επεμβάσεων είναι λοιπόν αυτή στην ανάρτηση η οποία έχει εξελιχθεί ειδικά από την TRD με τους ανθρώπους της εταιρίας να αναφέρουν πως σαν πρότυπο είχαν την αγωνιστική έκδοση του RAV4 που συμμετέχει σε αγώνες raid στις ΗΠΑ. Έτσι η νέα ανάρτηση προσφέρει καλύτερο έλεγχο και περισσότερη ακρίβεια εξασφαλίζοντας παράλληλα και μεγαλύτερη ενδοτικότητα στις απόσβεση των ανωμαλιών. Η λειτουργία της μάλιστα ενισχύεται από την παρουσία καθαρόαιμων εκτός δρόμου ελαστικών Falken Wildpeak A/T Trail All-Terrain που θα φορούν οι τροχοί 18 ιντσών της έκδοσης TRD.

Advertisement
Advertisement

Για την κίνηση εκτός δρόμου φροντίζει το σύστημα τετρακίνηση Dynamic Torque Vectoring All-Wheel Drive με δυνατότητα κατανομής της ροπής έως και 50% στον πίσω άξονα ενώ διαθέτει και ειδικά προγράμματα λειτουργίας Mud & Sand, Rock & Dirt και Snow. Από εκεί και πέρα δεν υπάρχει κάποια αλλαγή σε επίπεδο μηχανικών μερών καθώς το RAV4 TRD θα χρησιμοποιεί τον κινητήρα 2.5 λίτρων με 210 ίππους και αυτόματο κιβώτιο οκτώ σχέσεων.