Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Η Toyota ψάχνει 500 ανειδίκευτους εργάτες για εργασία

Ελλάδα 15:11
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η Toyota ψάχνει 500 ανειδίκευτους εργάτες για εργασία

ΝΕΑ

Η Toyota ψάχνει 500 ανειδίκευτους εργάτες για εργασία

ΝΕΑ

Εν όψει της έναρξης της παραγωγής του νέου Yaris στο εργοστάσιό της στο Valenciennes της Γαλλία, η Toyota είναι σε αναζήτηση 500 ανειδίκευτων εργατών για άμεση πρόσληψη.

Advertisement
Advertisement

Το νέο προσωπικό του εργοστασίου της Toyota στη Γαλλία δεν χρειάζεται κάποιο πτυχίο ή προηγούμενη εμπειρία, αφού η ιαπωνική εταιρεία τονίζει ότι θα παράσχει αυτή την πλήρη εκπαίδευση στους νέους της εργαζόμενους. Δεν είναι απαραίτητο να είναι Γάλλοι, ενώ ο βασικός μισθός στην Γαλλία είναι στα 1.498€ καθαρά…

Με την προσθήκη των 500 αυτών εργαζομένων, από το 2020 η Toyota θα αυξήσει τον αριθμό του υπαλληλικού της προσωπικού στο εργοστάσιο στα 4.500 άτομα.

Μάλιστα, η κίνηση αυτή είναι μέρος του σχεδίου ανάπτυξης της Toyota στο εν λόγω εργοστάσιο, στο οποίο η ιαπωνική φίρμα θα επενδύσει 300 εκατομμύρια ευρώ, ώστην την επόμενη χρονιά να κατασκευάζονται εκεί εκτός από την 4η γενιά του Yaris και άλλα μοντέλα που βασίζονται στη νεότερη TNGA πλατφόρμα, μεταξύ των οποίων και έναν νέο μικρό SUV.

Advertisement
Advertisement

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι οι περισσότεροι από τους νέους εργαζομένους θα υπογράψουν 18μηνες συμβάσεις, με προοπτική όμως ανανέωσης και για άλλους μήνες. Υπολογίζεται ότι από τους 4.500 υπαλλήλους του Valenciennes το 2020, οι 3.600 από αυτούς θα είναι μόνιμοι.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Τι bonus έδωσε η BMW στους εργαζόμενους της;