ΝΕΑ

Οι Τούρκοι θέλουν τον Ελληνικό Μινώταυρο;

Ελλάδα 7:01
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Οι Τούρκοι θέλουν τον Ελληνικό Μινώταυρο;

ΝΕΑ

Οι Τούρκοι θέλουν τον Ελληνικό Μινώταυρο;

ΝΕΑ

Ο εφευρέτης του οχήματος που πετά Laser και ρίχνει τα drones Κωνσταντίνος Σούκος, είπε πως έχει δεχτεί προτάσεις από τους Τούρκους για συνεργασία…

Advertisement
Advertisement

Τις τελευταίες εβδομάδες έχουν γίνει πολλές συζητήσεις σχετικά με το οπλικό σύστημα «Μινώταυρος», το οποίο έχει τη δυνατότητα να καταρρίπτει drones με τη χρήση Laser.

Ο Κωνσταντίνος Σούκος είναι ο εφευρέτης που βρίσκεται πίσω από την τεχνολογία αυτή. Επίσης είναι ο ίδιος που έχει συνεργαστεί με τον αμερικανικό στρατό στον οποίο παραχωρήσει το σύστημα Κασταλία (έναντι δεκάδων εκατομμυρίων ευρώ) που έχει τη δυνατότητα να ανακυκλώνει ληγμένα πυρομαχικά ακόμα και χημικά όπλα.

Το πρωτότυπο όχημα «Μινώταυρος» έχει απασχολήσει πολύ τα Μέσα αλλά και τους Έλληνες που θέλουν να μάθουν πολύ περισσότερα πράγματα γι’ αυτό αλλά και τις τεχνολογίες που διαθέτει.

Ο εφευρέτης Κωνσταντίνος Σούκος και πίσω ο “Μινώταυρος”

Πατέντες…

Advertisement
Advertisement

Ο Λαρισαίος εφευρέτης εργάζεται και εξελίσσει τον «Μινώταυρο» τα τελευταία 13 χρόνια. Ο ίδιος τονίζει πως δεν έχει γραμμή παραγωγής αλλά πουλάει τις πατέντες σε όποιον δείχνει ενδιαφέρον να αποκτήσει νέες τεχνολογίες, καινοτόμες και πρωτοποριακές.

Προς το παρόν στην Ελλάδα κρατάμε σιγή ιχθύος αναφορικά με την απόκτησή του, όμως όπως ο ίδιος ο Κωνσταντίνος Σούκος αποκάλυψε, παλαιότερα του είχε γίνει πρόταση από την Τουρκία (παλαιότερα σε έκθεση της Γαλλίας) να συνεργαστεί με τη Soukos Robots και να το αποκτήσει.

 

Advertisement

Ακούστε και δείτε τι είπε αναφορικά με τις προτάσεις που έχει δεχτεί από τους Τούρκους (στο 8:30)

Advertisement

 

ΑΚΟΜΑ:
Η τιμή του πρώτου Ελληνικού «τζιπ» Keraboss Super K
Η Ελληνίδα πιλότος Mirage που τρέμουν οι Τούρκοι
Με ποιο αυτοκίνητο χάρηκε το Ελληνικό καλοκαίρι ο Γιάννης Αντετοκούνμπο; (+video)

 

Advertisement