Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Η TopCar αναβαθμίζει την Mercedes-Benz G-Class

Ελλάδα 10:38
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Η TopCar αναβαθμίζει την Mercedes-Benz G-Class

ΝΕΑ

Η TopCar αναβαθμίζει την Mercedes-Benz G-Class

ΝΕΑ

Ο γνωστός βελτιωτικός οίκος TopCar δημιουργεί μια πικάντική εκδοχή της Mercedes-Benz G-Class.

Advertisement
Advertisement

Στόχος της TopCar ήταν να δημιουργήσει ένα πακέτο που θα έδινε ακόμα και στις πιο απλές εκδόσεις της G-Class τον δυναμισμό και την ελκυστικότητα της έκδοσης AMG G63. Μεταξύ άλλων λοιπόν δημιούργησε το κατάλληλο αισθητικό πακέτο στο οποίο τα ανθρακονήματα παίζουν βασικό ρόλο. Το ελαφρύ υλικό έχει πρακτικά χρησιμοποιηθεί για την κατασκευή κάθε στοιχείου του πακέτου, από τους εμπρός και πίσω προφυλακτήρες, τις πλαϊνές ποδιές, τις προεκτάσεις των θόλων, το καπό, ακόμα και για το κάλυμμα του πίσω εφεδρικού τροχού.

Η TopCar έχει αντικαταστήσει και την κανονική μάσκα με μια η οποία μιμείται τον σχεδιασμό της G63. Επιπλέον η υπογραφή της TopCar υπάρχει σε πολλές μικρότερες λεπτομέρειες όπως για παράδειγμα στις απολήξεις των εξατμίσεων και στην πίσω αεροτομή ενώ το πακέτο συμπληρώνεται από φώτα LED οροφής και από νέας σχεδίασης ζάντες 22 και 23 ιντσών.

Advertisement
Advertisement

Το κόστος του πακέτου αισθητικής αναβάθμισης φθάνει τα 19.000 ευρώ ενώ με την προσθήκη όλων των επιμέρους λεπτομερειών ανεβαίνει στα 26.000 ευρώ, χωρίς μάλιστα να υπολογίζεται το κόστος τοποθέτησης που ξεκινά από τα 6.500 ευρώ. H TopCar θα παρουσιάσει το συνολικό πακέτο οπτικής αναβάθμισης της G-Class στην έκθεση της Γενεύης.