Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Η Tesla έκτη πολυτιμότερη εταιρεία στις ΗΠΑ!

Ελλάδα 15:46
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Η Tesla έκτη πολυτιμότερη εταιρεία στις ΗΠΑ!

ΝΕΑ

Η Tesla έκτη πολυτιμότερη εταιρεία στις ΗΠΑ!

ΝΕΑ

Η μετοχή της Tesla συνεχίζει το ράλι που της έχει χαρίσει κέρδη 600% από την αρχή του έτους.

Advertisement
Advertisement

Η αυτοκινητοβιομηχανία ηλεκτρικών οχημάτων Tesla του Elon Musk έγινε η έκτη μεγαλύτερη εταιρεία των ΗΠΑ, βάσει κεφαλαιοποίησης, ξεπερνώντας την Berkshire Hathaway Inc. του δισεκατομμυριούχου επενδυτή Warren Buffett.

Η μετοχή της Tesla συνεχίζει το ράλι που της έχει χαρίσει κέρδη 600% από την αρχή του έτους και το οποίο αναζωπυρώθηκε μετά την είδηση ότι θα ενταχθεί στον δείκτη S&P 500 τον επόμενο μήνα. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο δείκτης S&P 500 από την αρχή του έτους σημειώνει άνοδο περίπου 13%.

Advertisement
Advertisement

Την Παρασκευή η μετοχή της εταιρείας κατέγραψε κέρδη 2,05% στα 585,77 δολάρια, ανεβάζοντας την κεφαλαιοποίηση της εταιρείας στα 555 δισ. δολάρια.

Από τη μεριά της, η Berkshire Hathaway είδε σήμερα τη μετοχή της να υποχωρεί κατά 0,86% στα 347.392,5 δολάρια, διαμορφώνοντας την κεφαλαιοποίησή της στο στα 543 δισ. δολάρια, σύμφωνα με τα στοιχεία της FactSet.

Αξίζει να σημειωθεί, ωστόσο, ότι από πλευράς περιουσιακών στοιχείων, η Berkshire Hathaway ξεπερνά κατά πολύ την Tesla, καθώς το χαρτοφυλάκιό της περιλαμβάνει assets 829,9 δισ. δολαρίων έναντι 45,7 δισ. δολαρίων της αμερικανικής αυτοκινητοβιομηχανίας.

Advertisement

Διαβάστε επίσης:

Μηδενικά Τέλη Κυκλοφορίας έως 122 γρ./CO2! Επιβεβαίωση Newsauto

Advertisement

Αυτοί είναι οι νέοι δασμοί των ΙΧ στα τελωνεία από το 2021!

Τα ΚΤΕΟ προτείνουν ελέγχους… drive through