Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Η Τesla αναζητεί προσωπικό στην Ελλάδα

Ελλάδα 9:07
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Η Τesla αναζητεί προσωπικό στην Ελλάδα

ΝΕΑ

Η Τesla αναζητεί προσωπικό στην Ελλάδα

ΝΕΑ

Η αμερικάνικη εταιρεία φαίνεται αποφασισμένη να επεκτείνει σταδιακά τις δραστηριότητές της στη χώρα μας, καθώς ανακοίνωσε πως «ανοίγει» ακόμη μια θέση εργασίας στην Ελλάδα.

Advertisement
Advertisement

Από τις αρχές του 2018 η Tesla Greece είναι γεγονός! Πρόκειται για το πρώτο κέντρο έρευνας που δημιούργησε ο Elon Musk, μέσω της θυγατρικής που έχει η φίρμα στην Ολλανδία, το οποίο έχει έδρα στο Τεχνολογικό Πάρκο Λεύκιππος από τον Δημόκριτο στην Αγία Παρασκευή (διαχειριστής της εταιρείας είναι ο κ. Stephan Werkman, Οικονομικός Διευθυντής της Tesla Ευρώπης). Μόλις τις προηγούμενες ημέρες η Tesla ανακοίνωσε στο επίσημο site της ,πως αναζητά για τη χώρα μας ακόμη έναν ηλεκτρολόγο μηχανολόγο. Όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά, ο επόμενος συνεργάτης της εταιρείας θα κάνει πρακτική εξάσκηση 6 μηνών και θα ασχολείται με τα προβλήματα στα ηλεκτρικά μοτέρ και το modeling.

Οριστικό: Στην Ελλάδα η Tesla
Που θα κάνει τελικά η Tesla το επόμενο εργοστάσιό της;
Ο Έλληνας της Tesla…

Advertisement
Advertisement

Με το παραπάνω επιβεβαιώνονται πλήρως τα ρεπορτάζ του Newsauto σχετικά με τις προθέσεις της Tesla να επενδύσει στη χώρα μας. Άλλωστε, η αγάπη του Elon Musk για την Ελλάδα και τους Έλληνες επιστήμονες είναι γνωστή εδώ και αρκετά χρόνια. Ευκαιρία, λοιπόν, να αξιοποιήσουμε τις παραπάνω προθέσεις προσελκύοντας επενδύσεις το συντομότερο δυνατό.

Διαβάστε εδώ την ανακοίνωση της Tesla