Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Οι τεχνολογίες του Insignia Sports Tourer

Ελλάδα 18:11
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Οι τεχνολογίες του Insignia Sports Tourer

ΝΕΑ

Οι τεχνολογίες του Insignia Sports Tourer

ΝΕΑ

Το νέο Insignia Sports Tourer διατίθεται με τις ίδιες κορυφαίες τεχνολογίες που έχουν ήδη ανακοινωθεί για το Grand Sport sedan. Πρωτίστως, είναι εξοπλισμένο με τη νέα γενιά του προσαρμοζόμενου συστήματος φωτισμού Opel IntelliLux LED matrix, αλλά και πολλά άλλα, τα οποία έρχονται από ακριβότερες κατηγορίες.

Advertisement
Advertisement

Του ΓΙΑΝΝΗ ΤΣΙΡΟΓΙΑΝΝΗ (gt@newsauto.gr)

Συστήματα όπως Αναγνώριση Παρέκκλισης Λωρίδας Κυκλοφορίας (Lane Keep Assist), με αυτόματη διόρθωση διεύθυνσης αυξάνουν περαιτέρω την ασφάλεια. Επιπλέον, το νέο Insignia είναι το πρώτο μοντέλο Opel με ενεργό καπό. Σε περίπτωση σύγκρουσης, αυτό ανασηκώνεται σε χιλιοστά του δευτερολέπτου, για να αυξήσει την απόσταση από τον κινητήρα, βελτιώνοντας την προστασία των πεζών.

Στο εσωτερικό, τα προαιρετικά, premium εργονομικά καθίσματα με πιστοποίηση AGR και λειτουργίες μασάζ, εξαερισμού και μνήμης παρέχουν ακόμα μεγαλύτερη άνεση στο ταξίδι. Επιπλέον, τα δύο πλαϊνά πίσω καθίσματα είναι θερμαινόμενα, όπως και το παρμπρίζ.

Advertisement
Advertisement

Η μεγάλη πανοραμική ηλιοροφή δημιουργεί ένα παράθυρο στον ουρανό. Όμως η Opel φρόντισε και για την άνετη και εύκολη φόρτωση.  Η πίσω πόρτα του νέου Insignia Sports Tourer μπορεί να ανοίγει και να κλείνει με μία κίνηση του ποδιού κάτω από τον πίσω προφυλακτήρα.