Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Η TAG Heuer δημιούργησε για τον Max Verstappen τον δικό του χρονογράφο

Ελλάδα 7:46
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Η TAG Heuer δημιούργησε για τον Max Verstappen τον δικό του χρονογράφο

ΝΕΑ

Η TAG Heuer δημιούργησε για τον Max Verstappen τον δικό του χρονογράφο

ΝΕΑ

Τι κάνει έναν οδηγό αγώνων επιτυχημένο; Οι επιδόσεις του, η φήμη του και αν έχει δημιουργήσει το δικό του προϊόν. Ο Max Verstappen τα κατάφερε και έχει τον δικό του χρονογράφο από την TAG Heuer.

Advertisement
Advertisement

ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΚΕΥΟΦΥΛΑΞ (gskevo@gmail.com)

Μπορεί να μην έχει κερδίσει ακόμα το παγκόσμιο πρωτάθλημα στην F1 αλλά είχε τον δικό του πρωταγωνιστικό ρόλο σε κάθε Grand Prix. Ο Max Verstappen είναι μία προσωπικότητα στον κόσμο της Formula 1 και αυτό είναι ορατό στον κόσμο που ακολουθεί / παρακολουθεί τα Grand Prix καθώς δεν περνά αδιάφορος. Είτε τον αγαπούν είτε τον μισούν.

Advertisement
Advertisement

Η Ελβετική ωρολογοποιία TAG Heuer (χορηγός) της Red Bull Racing (και αγαπημένη των οδηγών και των φίλων των αγώνων) συνεργάστηκε με τον Verstappen για να δημιουργήσει αυτόν τον χρονογράφο περιορισμένης παραγωγής. Βασίζεται στο μοντέλο «Formula 1» της εταιρείας, αλλά διαθέτει μερικές μοναδικές πινελιές, τις οποίες πρόσθεσε ο νεαρός Ολλανδός.

MaxTagHeuer1

Έχει συνδυασμό κόκκινου και μαύρου χρώματος, με τον αριθμό 33 του Verstappen στην 6η ώρα, την Ολλανδική σημαία, που απεικονίζεται σε μια κάθετη λωρίδα στη δεξιά πλευρά του κατράν και το λογότυπο της Red Bull Racing χαραγμένο στο πίσω μέρος του.

Advertisement

Η χαλύβδινη κάσα των 43 χιλιοστών διαθέτει κίνηση μηχανισμό χρονογράφου Quartz, με μαύρη κεραμική πλάκα και bracelet με συνδυασμό ανοξείδωτο ατσάλι και μαύρους κεραμικούς συνδέσμους.

«Το ρολόι είναι πολύ σπορ, με όμορφα αγωνιστικά χρώματα σε μαύρο και κόκκινο», δήλωσε ο Verstappen και πρόσθεσε: «Νομίζω ότι είναι πολύ cool – ακριβώς όπως θέλω να είναι».

Advertisement

MaxTagHeuer2

Ο 21χρονος οδηγός μπήκε για πρώτη φορά στον κόσμο της F1 το 2015, με την ομάδα της Scuderia Toro Rosso και τώρα ξεκινά την δεύτερη σεζόν του στην Red Bull Racing. Χαρακτηριστικό είναι ότι κέρδισε το Ισπανικό Grand Prix στο ντεμπούτο του. Από τότε κέρδισε άλλους τέσσερις αγώνες και τελείωσε το φετινό πρωτάθλημα στην πέμπτη θέση.

Αυτό είναι το τρίτο ρολόι ειδικής έκδοσης που έχει κάνει η TAG με το Verstappen και θα είναι διαθέσιμο αποκλειστικά σε περιορισμένη σειρά 1.300 κομματιών.

Advertisement

MaxTagHeuer3