Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Η Skoda προϊδεάζει για το coupe-SUV Kοdiaq GT

Ελλάδα 8:24
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η Skoda προϊδεάζει για το coupe-SUV Kοdiaq GT

ΝΕΑ

Η Skoda προϊδεάζει για το coupe-SUV Kοdiaq GT

ΝΕΑ

Η πιο σπορτίφ έκδοση του Skoda Kodiaq θα είναι και η κορυφαία στη γκάμα των SUV της εταιρίας αλλά θα διατίθεται αποκλειστικά στην αγορά της Κίνας.Του ΓΙΑΝΝΗ ΧΑΡΠΙΔΗ

Advertisement
Advertisement

Τα σκίτσα που έδωσε στη δημοσιότητα η Skoda επιβεβαιώνουν όσα γνωρίζαμε μέχρι στιγμής για το Kodiaq GT. Πρόκειται για ένα coupe SUV που ακολουθεί τα δεδομένα του Kodiaq σε ότι αφορά τις διαστάσεις δίνοντας όμως μια πιο σπορτίφ πινελιά στις αναλογίες του.

Στο σχέδιο του εσωτερικού φαίνεται πως δεν θα υπάρχουν ουσιαστικές αλλαγές σε σχέση με αυτό του Kodiaq όμως είναι πιθανό να είναι διαθέσιμες πολύ περισσότερες επιλογές εξατομίκευσης καθώς και πιο σπορ εξοπλισμός όπως για παράδειγμα τα τύπου μπάκετ καθίσματα.

skoda-kodiaq-gt-teaser-image4567654harpi640_1

Advertisement
Advertisement

Το Kodiaq GT θα είναι διαθέσιμο μόνο στην αγορά της Κίνας και θα βρίσκεται στην κορυφή της γκάμας των SUV της Skoda. Η επίσημη παρουσίαση του αναμένεται στην έκθεση του Chengdu στο τέλος του μήνα και οι πωλήσεις πιθανά θα ξεκινήσουν πριν το τέλος του χρόνου. Το Kodiaq GT θα προσφέρεται με τον 2.0 TSI σε δύο εκδόσεις, με 186 και 220 ίππους και κιβώτιο DSG 7. Οι βασικές εκδόσεις θα είναι μπροσθιοκίνητες ενώ θα υπάρχει και δυνατότητα επιλογής τετρακίνησης.

skoda-kodiaq-gt-teaser-image4567654harpi640