Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Η Skoda Octavia RS iV γίνεται coupe

Ελλάδα 19:11
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Η Skoda Octavia RS iV γίνεται coupe

ΝΕΑ

Η Skoda Octavia RS iV γίνεται coupe

ΝΕΑ

Φαίνεται πως η νέα Skoda Octavia RS iV έχει συγκεντρώσει το ενδιαφέρον του κοινού αλλά και αρκετών καλλιτεχνών καθώς μετά την εκδοχής της ως pick-up και shooting brake μια νέα ψηφιακή απεικόνιση την παρουσιάζει ως ένα καλλίγραμμο coupe.

Advertisement
Advertisement

Υπεύθυνος γι’αυτή την πρωτότυπη έκδοση της νέας Skoda Octavia RS iV είναι και πάλι ο X-Tomi Design που μετά την μετατροπή της σε pick-up και shooting brake μας δίνει και μια εικόνα του δημοφιλούς τσέχικου μοντέλου ως coupe.

Η Skoda βέβαια δεν έχει εκφράσει προς το παρόν την πρόθεση να προσθέσει στη γκάμα αμαξωμάτων της Octavia μια ακόμα έκδοση, πόσο μάλιστα μια με σαφή σπορτίφ προσανατολισμό, σε ένα μοντέλο με ξεκάθαρα οικογενειακή προσέγγιση. Ωστόσο πιστεύουμε πως μια τέτοια έκδοση θα μπορούσε να διευρύνει το κοινό της Octavia και παράλληλα να δώσει περισσότερη αίγλη στο όνομα του μεσαίου σεντάν της Skoda.

Advertisement
Advertisement

Μάλιστα αυτό το αμάξωμα θα ταίριαζε περίφημα με το ύφος της σπορ έκδοσης RS και μάλιστα θα μπορούσε να δώσει στη Skoda τη βάση για τη δημιουργία μιας ακόμα πιο ισχυρής έκδοσης που ιδανικά θα ήταν και τετρακίνητη ώστε να βάλει την εταιρία στο παιχνίδι των δυνατών τετρακίνητων hot-hatch των 300+ ίππων που φαίνεται πως κερδίζουν συνεχώς έδαφος στο χώρο των προτάσεων υψηλών επιδόσεων.