Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Η SEAT ετοιμάζει το δικό της R8

Ελλάδα 16:22
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η SEAT ετοιμάζει το δικό της R8

ΝΕΑ

Η SEAT ετοιμάζει το δικό της R8

ΝΕΑ

Η SEAT βρίσκεται σε περίοδο έντονης δραστηριότητας και δεν είναι λίγα τα μοντέλα που αναμένεται να δούμε από την ισπανική εταιρία μέσα στα επόμενα δύο χρόνια. Κάποιοι πιστεύουν ότι ανάμεσα σε αυτά δεν θα ήταν άσχημο να βρίσκεται και ένα υπεραυτοκίνητο. ΤΟΥ ΘΟΔΩΡΗ ΞΥΔΗ

Advertisement
Advertisement

Οι ψηφιακά επεξεργασμένες εικόνες που βλέπετε στις οθόνες σας αποτελούν δημιουργία του Ισπανού Borja Perez Loren, ο οποίος δεν φαίνεται να έχει κάνει και πολλά project στην μέχρι τώρα καριέρα. Είναι ωστόσο Ισπανός και πιστεύει πολύ στην σπορ εικόνα της SEAT, η οποία θα μπορούσε να αναδειχθεί ακόμη περισσότερο με την παραγωγή ενός υπεραυτοκινήτου.

Η πρόταση του Borja Perez Loren βασίζεται, όπως καταλαβαίνετε και εσείς, στο Audi R8, το οποίο ο Ισπανός σχεδιαστής “‘έντυσε” κατάλληλα ώστε να αποκτήσει το απαραίτητο οικογενειακό look των μοντέλων της SEAT. Οι αλλαγές εντοπίζονται τόσο στο εμπρός όσο και στο πίσω μέρος της πρότασης του Loren και το αποτέλεσμα κάθε άλλο παρά αδιάφορο μπορεί να χαρακτηριστεί.

seat-audi-supercar-640

Advertisement
Advertisement

Το ερώτημα φυσικά που πλανάται είναι αν το VW Group θα επιθυμούσε να αποκτήσει η SEAT το δικό της υπεραυτοκίνητο, το οποίο θα προέρχεται σαν βάση από την Audi και θα αποτελεί επί της ουσίας ένα R8 σε τιμή ευκαιρίας.

Κάτι μας λέει ότι το πράσινο φως για την παραγωγή ενός τέτοιο μοντέλου δεν θα ανάψει ποτέ για ευνόητους λόγους. Αυτό όμως δεν αποκλείει το ενδεχόμενο να δούμε ένα πραγματικό σπορ αυτοκίνητο από την ισπανική εταιρία στο μέλλον.