Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Η SEAT χορηγός του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Superbike

Ελλάδα 3:09
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Η SEAT χορηγός του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Superbike

ΝΕΑ

Η SEAT χορηγός του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Superbike

ΝΕΑ

Η SEAT και η Dorna υπέγραψαν συμφωνία συνεργασίας για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Superbike. Το Leon CUPRA με τους 300 PS, θα είναι το επίσημο αυτοκίνητο ασφαλείας του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Superbike που ξεκινά στις 24 Φεβρουαρίου στην πίστα του PhillipIsland στην Αυστραλία.

Advertisement
Advertisement

Εκτός από την δυνατότητα διεξαγωγής προωθητικών ενεργειών από τη SEAT στον χώρο διεξαγωγής των αγώνων, η εν λόγω χορηγική συμφωνία δίνει τη δυνατότητα στο Leon CUPRA να εμφανίζεται για πρώτη φορά ως το αυτοκίνητο ασφαλείας σε έναν παγκόσμιο θεσμό. Το αυτοκίνητο επιπλέον θα βρίσκεται στη πίστα κατά τη διάρκεια του γύρου σχηματισμού του κάθε αγώνα και σε κάθε κατηγορία.

Αυτού του είδους τα projects, ενισχύουν τις βασικές αξίες της SEAT όπως «δυναμισμός και τεχνολογία», υποστηρίζει ο Director of Strategy, Busines  Development and Operations της SEAT Sport, Antonino Labate.«Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι από τη συνεργασία μας με το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Superbike, καθώς μας παρέχεται η ιδανική πλατφόρμα ανάδειξης των χαρακτηριστικών και των επιδόσεων του κορυφαίου μοντέλου μας. Ελπίζουμε οι οπαδοί του θεσμού να το απολαύσουν τόσο εντός όσο και εκτός της πίστας κατά τη διάρκεια των αγωνιστικών εκδηλώσεων», δήλωσε.