Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Η Seat απέκτησε εφαρμογή στο Android Auto

Ελλάδα 21:13
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Η Seat απέκτησε εφαρμογή στο Android Auto

ΝΕΑ

Η Seat απέκτησε εφαρμογή στο Android Auto

ΝΕΑ

Σε μία εποχή που οι δυνατότητες συνδεσιμότητας αποτελούν καθοριστικό παράγοντα στην επιλογή ενός νέου αυτοκινήτου, η Seat έκανε ένα αποφασιστικό βήμα στον τομέα αυτό καθώς έγινε η πρώτη ευρωπαϊκή αυτοκινητοβιομηχανία που διαθέτει εφαρμογή συμβατή με Android Auto.

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (instagram.com/SeitanF1, ps@newsauto.gr)

H Android εφαρμογή Seat DriveApp είναι πλέον διαθέσιμη στο Google Play Store και επιτρέπει στους οδηγούς να βλέπουν και να διαχειρίζονται τα περιεχόμενα της εφαρμογής που είναι εγκατεστημένα σε συσκευή Android στην οθόνη του αυτοκινήτου. Η εφαρμογή αυτή είναι ήδη διαθέσιμη στην Ισπανία και τις επόμενες εβδομάδες θα φτάσει και στις υπόλοιπες αγορές.

Με τa Seat DriveApp για Apple CarPlay και το DriveApp για MirrorLink, τα οποία είναι ήδη διαθέσιμα στο App Store και Google Play Store, οι οδηγοί  έχουν πρόσβαση στα δεδομένα κατάστασης του οχήματος τους,  μέσα στο αυτοκίνητο και από απόσταση, προκειμένου να διευκολύνουν την οδηγική τους εμπειρία. Οι ενδείξεις παρουσιάζουν τη κατάσταση του οχήματος, όπως την πίεση των ελαστικών ή την κατανάλωση καυσίμου. Όπως ανακοίνωσε η ισπανική μάρκα, η εφαρμογή αυτή θα ενημερωθεί  τις επόμενες εβδομάδες με ακόμη περισσότερα χαρακτηριστικά και υπηρεσίες.

Advertisement
Advertisement

Το Seat DriveApp αναπτύχθηκε εξ ολοκλήρου στο Τεχνικό Κέντρο της ιβηρικής εταιρείας, η οποία έχει ως στόχο να δημιουργήσει ένα οικοσύστημα κινητικότητας οχημάτων με εύκολες και εύχρηστες υπηρεσίες για τους οδηγούς. Οροσφέρει ήδη τεχνολογία FullLink που είναι συμβατή με συσκευές iOS και Android σε όλη τη γκάμα μοντέλων της, ήταν η πρώτη εταιρεία που λάνσαρε τη τεχνολογία Smartphone Integration που είναι συμβατή με iOS (CarPlay), Android (Android Auto) και MirrorLink και τα δύο τελευταία χρόνια συμμετέχει στο Παγκόσμιο Συνέδριο Mobile World στη Βαρκελώνη.

SEAT-DriveApp-b640tall