Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Οι Renault-Dacia στην έκθεση Cargo Truck & Van 2017

Ελλάδα 15:35
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Οι Renault-Dacia στην έκθεση Cargo Truck & Van 2017

ΝΕΑ

Οι Renault-Dacia στην έκθεση Cargo Truck & Van 2017

ΝΕΑ

H ελληνική αντιπροσωπεία των Renault και Dacia παρουσιάζει για πρώτη φορά στη χώρα μας το νέο ελαφρύ επαγγελματικό Dacia Dokker Van κατά τη διάρκεια της έκθεσης Cargo Truck & Van 2017 που άνοιξε σήμερα τις πύλες της στο Metropolitan Expo.

Advertisement
Advertisement

To νέο Dacia Dokker είναι προικισμένο με τα γονίδια της Renault, διαθέτει δυναμικό ύφος, έχει πολύ καλό εξοπλισμό, υψηλή αξιοπιστία, κορυφαία χρηστικότητα, αλλά και με το μικρότερο δυνατό κόστος αγοράς και συντήρησης, ακολουθώντας παράλληλα πιστά τη φιλοσοφία της Dacia.

Το Dokker Van διακρίνεται επίσης για την πολύ καλή αναλογία ωφέλιμου όγκου (έως 3,9 κ.μ.) / τιμής στην κατηγορία του, όντας μια πολύ συμφέρουσα επιλογή η οποία μειώνει σημαντικά το κόστος που δαπανά μία εταιρεία για τις ανάγκες μετακίνησης. Το νέο μοντέλο είναι διαθέσιμο τόσο με πλήρες κλειστό μεταλλικό διαχωριστικό, όσο και με πλήρες περιστρεφόμενο διαχωριστικό πλέγμα που σε συνδυασμό με το ανακλινόμενο – αναδιπλούμενο  –  αποσπώμενο  κάθισμα Dacia Easy Seat επιτρέπει τη μεταφορά φορτίου μήκους έως 3,11 μέτρα.

Στην έκθεση το παρόν θα δώσει επίσης η οικογένεια του Renault Clio Van (PRO+ και Business) που συνδυάζει ιδανικά τα πλεονεκτήματα της επιβατικής έκδοσης του μοντέλου, με την κορυφαία πρακτικότητα και τη μεταφορά φορτίου με όγκο που αγγίζει το 1 κυβικό μέτρο. Η έκδοση PRO+ (75hp) δίνει έμφαση στην οικονομία-πρακτικότητα και η έκδοση Business (90hp) στην απόδοση-άνεση.

Advertisement
Advertisement

Στο περίπτερο της Renault στην έκθεση θα βρίσκεται και το γνωστό Kangoo στην έκδοση maxi, αποτελώντας την ιδανική επιλογή για όσους αναζητούν τη μέγιστη μεταφορική ικανότητα, πάντα με την αξιοπιστία και εγγύηση του ονόματος της Renault.

Τα επαγγελματικά μοντέλα τόσο της Renault, όσο και της Dacia, καλύπτονται από πλήρη εργοστασιακή εγγύηση 5 ετών.