Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Η Renault απαντά στο Citroen DS3

Ελλάδα 18:14
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Η Renault απαντά στο Citroen DS3

ΝΕΑ

Η Renault απαντά στο Citroen DS3

ΝΕΑ

Η Ευρώπη εξέρχεται με αργούς ρυθμούς από την ύφεση, όμως οι κατασκευαστές διαβλέπουν ότι  υπάρχει… χώρος δράσης στις premium κατηγορίες. Τον Οκτώβριο στο σαλόνι αυτοκινήτου του Παρισιού, η Renault θα παρουσιάσει μία πολυτελή έκδοση του Clio, ως αντίπαλο του DS3 αλλά και του ΜΙΝΙ. Την αποκάλυψη κάνει η γαλλική οικονομική εφημερίδα La Tribune, η οποία αναφέρει ότι το Clio Initiale Paris είναι έτοιμο.

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΜΠΙΤΣΙΚΩΚΟΥ (twitter.com/bitsi74)

Στο δημοσίευμα αναφέρεται ότι το σουπερμίνι της Renault θα αποκτήσει ποιοτικότερα πλαστικά και βελτιωμένο φινίρισμα. Πριν τα τέλη του έτους θα ακολουθήσει η αντίστοιχη έκδοση του πολυμορφικού Espace. Προς το παρόν τα Initiale Paris θα αποτελούν το κορυφαίο επίπεδο εξοπλισμού των μοντέλων της γαλλικής μάρκας. Ανάλογα όμως από την αποδοχή του κοινού, δεν αποκλείεται να ανεξαρτητοποιηθούν σταδιακά, ώστε να σχηματίσουν μία ξεχωριστή γκάμα μέσα στη Renault.

Τα πρώτα σχετικά δείγματα γραφής τα είχε παρουσιάσει η Renault το Σεπτέμβριο του 2013 στη Φρανκφούρτη, με το πρωτότυπο Initiale Paris. Στο περιθώριο εκείνης της έκθεσης, ο αντιπρόεδρος της γαλλικής εταιρείας, Philippe Klein, είχε αναλύσει τα σχετικά πλάνα της Renault στο NewsAuto.gr (διαβάστε αναλυτικά ΕΔΩ).

Advertisement
Advertisement