Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Η πρώτη teaser εικόνα του νέου hypercar της Koenigsegg

Ελλάδα 13:56
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Η πρώτη teaser εικόνα του νέου hypercar της Koenigsegg

ΝΕΑ

Η πρώτη teaser εικόνα του νέου hypercar της Koenigsegg

ΝΕΑ

Μια μικρή και ιδιαίτερα ευχάριστη έκπληκη επιφύλαξε η Koenigsegg στο κοινό που παραβρέθηκε στα εγκαίνια της νέας της έκθεσης στην Μελβούρνη της Αυστραλίας καθώς έδωσε στην δημοσιότητα το teaser σχέδιο που βλέπετε στις οθόνες σας. ΤΟΥ ΘΟΔΩΡΗ ΞΥΔΗ

Advertisement
Advertisement

Το εν λόγω σχέδιο απεικονίζει το υπεραυτοκίνητο που θα διαδεχθεί την Agera RS (φωτό) και αναμένεται να κάνει την πρώτη του επίσημη εμφάνιση στο Σαλόνι της Γενεύης τον Μάρτιο του 2019. Με την παραγωγή της Agera RS αλλά και της υβριδικής Regera να είναι ήδη sold out, το επόμενο υπευραυτοκίνητο της Koenigsegg που ει ναι διαθέσιμο προς παραγγελία είναι αυτό που βλέπετε ως προσχέδιο!

Τίποτα αλλά δεν είναι γνωστό για το συγκεκριμένο μελλοντικό μοντέλο πέρα από το teaser σχέδιο που μας αποκαλύπτει ένα εντελώς διαφορετικό πίσω μέρος σε σχέση με την Agera. Ο μεγάλος διαχύτης που καταλαμβάνει το μεγαλύτερο μέρος του πίσω προφυλακτήρα αλλά και η τεράστια σταθερή αεροτομή είναι τα δύο χαρακτηριστικά που τραβούν την προσοχή μας.

koenigsegg-aggera-rs-640

Advertisement
Advertisement

Μπορεί να μην έχει γίνει κάτι άλλο γνωστό για το μοντέλο που ετοιμάζει η σουηδική εταιρία ωστόσο το σίγουρο στοίχημα είναι ότι οι επιδόσεις τους θα είναι καλύτερες από εκείνες της Agera, ενώ μεγαλύτερη αναμένεται και η ισχύς του κινητήρα της. Να υπενθυμίσουμε ότι ο πεντάλιτρος V8 με τα δύο τούρμπο της Agera RS αποδίδει ούτε λίγο ούτε πολύ 1.160 ίππους και περισσότερα από 130 κιλά ροπής με το βάρος να ανέρχεται στα “μόλις” 1.395 κιλά, πλήρες υγρών.