Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Η πρώτη φωτογραφία της νέας CLS

Ελλάδα 8:31
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Η πρώτη φωτογραφία της νέας CLS

ΝΕΑ

Η πρώτη φωτογραφία της νέας CLS

ΝΕΑ

Η Mercedes παρουσιάζει την τεχνολογία φώτων LED και με την ευκαιρία αποκαλύπτει φωτογραφίες από το μεγάλο 4θυρο coupe της. Η CLS ανανεώνεται και θα κάνει πρεμιέρα πριν τα τέλη Ιουνίου στην Αγγλία. Οι Γερμανοί παρουσιάζουν την τεχνολογία MultiBeam LED, ως «απάντηση» στη Matrix LED της Audi.

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΜΠΙΤΣΙΚΩΚΟΥ (twitter.com/bitsi74)

Οι υψηλής απόδοσης λαμπτήρες LED φωτίζουν αυτόματα το δρόμο χωρίς να «τυφλώνουν» τους οδηγούς των άλλων αυτοκινήτων. Μία κάμερα – τοποθετημένη μέσα από το παρμπρίζ – παρέχει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες στις μονάδες ελέγχου που υπολογίζουν τον ιδανικό φωτισμό 100 φορές ανά sec. Έτσι, η ανανεωμένη Mercedes CLS θα φωτίζει άριστα το δρόμο, ανάλογα με τις καιρικές και οδικές συνθήκες. Μάλιστα, μέσω του συστήματος πλοήγησης ρυθμίζεται ιδανικά ο φωτισμός στους κυκλικούς κόμβους.

Πρεμιέρα στην ανανεωμένη CLS αναμένεται να κάνει το νέο 9τάχυτο αυτόματο κιβώτιο. Σταδιακά θα αντικαταστήσει το σημερινό αυτόματο των 7 σχέσεων σε όλη της γκάμα της Mercedes. Μείνετε συντονισμένοι στο NewsAuto.gr για όλες τις νεότερες πληροφορίες.